18 Ιούλιος 2018

RSS Facebook Twitter

Σάββατο, 01 Ιούλιος 2017 18:15

Τι σχεδιάζουν τα Άστρα για τον Ιούλιο

Κριός: Η Πανσέληνος του Ιουλίου στον Αιγόκερω στις 9/7 έρχεται σε αντίθεση με τον Άρη στον Καρκίνο

 και δημιουργεί για εσάς τους Κριούς μία έκρηξη συναισθημάτων, τόσο στο χώρο της δουλειάς όσο και στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Σε γενικές γραμμές λοιπόν ο Ιούλιος ίσως να μην είναι ο ιδανικότερος μήνας για καταλυτικές αποφάσεις, θα μπορούσε όμως να είναι ένας μήνας με έντονη δραστηριοποίηση προς πάσα κατεύθυνση. Από τις 23/7 και μετά με Νέα Σελήνη και Ήλιο στο Λιοντάρι ευνοείται ο έρωτας, η δημιουργικότητα και η σχέση σας με τα παιδιά σας, ο δε Ερμής (επίσης στο Λέοντα) ενισχύει την επικοινωνία.

Ταύρος: Η δυναμική Πανσέληνος στον Αιγόκερω στις 9/7 σας γεμίζει με ενέργεια και δύναμη για να πετύχετε σε σπουδές, επαφές με το εξωτερικό αλλά και φιλόδοξα σχέδια, μιας και βγάζει στην επιφάνεια όλες τις πρακτικές σας ικανότητες και σας βοηθά να οργανωθείτε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Σελήνη και Πλούτωνας σε σύνοδο σας γεμίζουν με σιγουριά για το επόμενο βήμα, παρά τις εντάσεις που δημιουργούν Ήλιος και Ερμής στο Λιοντάρι, ειδικά προς τα τέλη του μήνα. Με τη Νέα Σελήνη στις 26/7 πάντως θα έχετε μια καλή ευκαιρία να ασχοληθείτε με το σπίτι και την οικογένειά σας πάνω σε θέματα που χρειάζονται την προσοχή σας.

Δίδυμοι: Ο Κρόνος συνεχίζει σταθερά την ανάδρομη πορεία του στον Τοξότη, κι αυτό σας κρατά πίσω όσον αφορά σχέσεις και συνεργασίες, μέσα σε ένα γενικότερο πλαίσιο αναθεωρήσεων που κάνετε αυτό το διάστημα. Γενικότερα τα πράγματα φαίνεται να μην προχωρούν όσο θα θέλατε, ωστόσο με τη Νέα Σελήνη στο Λέοντα στις 23/7 θα μπορούσατε να προωθήσετε κάτι που έχει να κάνει με την επικοινωνία, μια ανταλλαγή ή ένα κοντινό ταξίδι. Πολλή προσοχή στα οικονομικά που διαχειρίζεστε με άλλους όπως και στις οικονομικές σας υποχρεώσεις προς τρίτους με την Πανσέληνο στον Αιγόκερω στις 9/7. Δε θα λείψουν και κάποιες συναισθηματικές εξάρσεις.

Καρκίνος: Τις τρεις πρώτες εβδομάδες ο Άρης παραμένει στο ζώδιό σας και σας στηρίζει σε όλες τις προσωπικές σας διεκδικήσεις. Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να επιδείξετε με την Πανσέληνο στον Αιγόκερω στις 9/7, η οποία επηρεάζει γάμο, σχέσεις και συνεργασίες και σας αποκαλύπτει τα πιο κρίσιμα σημεία τους. Εκείνες τις ημέρες μπορεί να αισθανθείτε ιδιαίτερα ευάλωτοι απέναντι στην εξουσία που σας ασκούν οι άνθρωποι από το στενό σας κύκλο, ωστόσο αυτό θα είναι και μια καλή ευκαιρία να δείτε τις πραγματικές αντοχές στις σχέσεις σας. Η τελευταία εβδομάδα του μήνα, ειδικά με τη Νέα Σελήνη στο Λέονταστις 23/7 είναι ευνοϊκή για μια νέα οικονομική διαχείριση.

Λέων: Ο Ερμής μπαίνει στο ζώδιό σας στις 6/7 και ενισχύει το εξαιρετικό επικοινωνιακό σας ταλέντο που σας κάνει να ξεχωρίζετε από το πλήθος. Μαζί και με την είσοδο του Ήλιου και της Νέας Σελήνης στο Λέοντα 23/7, ο Ιούλιος είναι ένας πολύ καλός μήνας για να πετύχετε στόχους, να προβάλλετε τα δυνατά σας σημεία και να διεκδικήσετε την προσοχή που σας αξίζει. Ακόμα κι ο Κρόνος, παρά το γεγονός ότι εξακολουθεί να είναι ανάδρομος στον Τοξότη, σας δίνει χώρο και χρόνο να αναθεωρήσετε τη σχέση σας με τα παιδιά σας και να σκεφτείτε πιο ώριμα ένα φλερτ ή μια αισθηματική κατάσταση που δε φαίνεται να προχωράει.

Παρθένος: Η Πανσέληνος του μήνα σχηματίζει σύνοδο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω και τρίγωνο με τον Ήλιο στην Παρθένο, όψη που βοηθάει την ομαλή ροή ενέργειας, ειδικά στον έρωτα, την ψυχαγωγία και όλες τις προσωπικές σας απολαύσεις. Με αυτήν την υποστήριξη μπορείτε να τολμήσετε και κάτι έξω από τα καθιερωμένα μέσα στον Ιούλιο. Έντονα επηρεάζεται και η επικοινωνία σας με τον Ερμή στην Παρθένο στις 26/7, ο οποίος ωστόσο θα γυρίσει ανάδρομος στα μέσα του Αυγούστου. Μέχρι τότε μπορείτε να διεκδικήσετε λεκτικά τα θέλω σας και να οργανώσετε πολύ μεθοδικά τη λήψη απαραίτητων αποφάσεων.

Ζυγός: Εκρηκτική η ατμόσφαιρα του Ιουλίου με την αντίθεση Σελήνης/Πλούτωνα – Άρη, τοποθέτηση που σας φέρνει αντιμέτωπους με θέματα που αφορούν καριέρα και οικογένεια, τα οποία απαιτούν λύσεις και διευθέτηση. Η δε Πανσέληνος στον Αιγόκερω στις 9/7 τονίζει ακριβώς την αναγκαιότητα αυτή, υπενθυμίζοντάς σας ότι μέχρι το επόμενο καλοκαίρι ο Ουρανός απέναντί σας θα εγκαταλέιψει τον Κριό, και μαζί του και τις άφθονες ευκαιρίες που εδώ και χρόνια σας προσφέρει για να κάνετε την προσωπική σας επανάσταση σε σχέσεις και συνεργασίες. Η Αφροδίτη στους Διδύμους από τις 5/7 ευνοεί πολύ τις επαφές σας με ανθρώπους από μακριά.

Σκορπιός: Ο Άρης στον Καρκίνο είναι σύμμαχος σε όλα σας τα μακροπρόθεσμα σχέδια κι ευνοεί ταξίδια κι επαφές με το εξωτερικό, καθώς και επιτυχία σε ανώτερες σπουδές τις πρώτες τρεις εβδομάδες του μήνα. Στον αντίποδα η Νέα Σελήνη στο Λέοντα στις 23/7 βγάζει στην επιφάνεια την ανάγκη σας για ατομική ικανοποίηση και διαλεύκανση όλων των θεμάτων που τόσο καρό κρατάτε μέσα σας. Ισχυρές οι δονήσεις και στον τομέα της εργασίας, όπου θα θελήσετε να διεκδικήσετε τα δικαιώματά σας και να κυνηγήσετε νέες ευκαιρίες. Με Αφροδίτη στους Διδύμους το ενδιαφέρον σς στρέφεται σε αυτά που μπορείτε να μοιραστείτε με τους άλλους.


Τοξότης: Η Αφροδίτη μπαίνει στους Διδύμους στις 5/7 και ευνοεί γάμο, σχέσεις και συνεργασίες σε όλη τη διάρκεια του μήνα. Ευνοϊκές είναι οι επιρροές κι από τη Νέα Σελήνη στο Λέοντα (24/6) η οποία, σε συνδυασμό και με τον Άρη στο ζώδιό σας έρχεται να σας δώσει αισιοδοξία και δύναμη στο να διεκδικήσετε το ατομικό σας συμφέρον και την προσωπική σας απόλαυση. Έτσι, μετριάζεται κάπως το βαρύ κλίμα που παραμένει στην ατμόσφαιρα με τον Κρόνο ανάδρομο στον Τοξότη μέχρι και το τέλος του φετινού καλοκαιριού. Ωστόσο η κόντρα ανάμεσα στο καθιερωμένο (Κρόνος) σε σχέση με το καινούριο (Ουρανός) λειτουργεί θετικά και τα αποτελέσματα θα φανούν σύντομα.

Αιγόκερως: Η Πανσέληνος του Ιουλίου πραγματοποιείται στο ζώδιό σας στις 9/7 και σας ενδυναμώνει εσωτερικά για μια σειρά διεκδικήσεων, μιας κι έρχεται σε σύνοδο με τον Πλούτωνα. Η σύζευξη αυτή βγάζει στην επιφάνεια όλα τα κρυφά σας ταλέντα κι εύκολα σας χρήζει κυρίαρχους του παιχνιδιού. Από την άλλη πλευρά με Ήλιο και Άρη στον Καρκίνο απέναντι από τον Ήλιο σας τις τρεις πρώτες εβδομάδες του μήνα, ρίχνετε όλη σας την ενέργεια σε σχέσεις και συνεργασίες, αποσκοπώντας στο μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα. Γενικότερα, ο Ιούλιος είναι ένας μήνας όπου θεωρητικά τα πάντα θα μπορούσαν να συμβούν, αρκεί να βασιστείτε στη διαίσθησή σας.

Υδροχόος: Με Αφροδίτη στους Διδύμους από 5/7 ευνοούνται η δημιουργικότητα, ο προσωπικός τρόπος έκφρασης και τα ταλέντα σας σε όλη τη διάρκεια του μήνα. Από την άλλη πλευρά με Ήλιο, Άρη, αλλά κυρίως τη Νέα Σελήνη στο Λέοντα (24/6), ο γάμος, οι σχέσεις και οι συνεργασίες σας θα είναι για σας στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός σας προς το τέλος του μήνα. Με το Δία πλέον σε ορθή πορεία στο Ζυγό, το τρίγωνο Ήλιος-Αφροδίτη-Δίας μέσα στον Ιούλιο είναι ένας πολύ καλός συνδυασμός για οικονομικές απολαβές αλλά και σωστές επιλογές όσον αφορά τους ανθρώπους που θέλετε να βρίσκονται στο πλευρό σας.

Ιχθύες: Ήλιος και Άρης στον Καρκίνο τις τρεις πρώτες εβδομάδες του Ιουλίου υπόσχονται φλερτ, διασκέδαση, συναισθηματική ικανοποίηση αλλά και εγγύτητα με τα παιδιά σας, ενώ η Πανσέληνος στον Αιγόκερω στις 9/7 δημιουργεί στενούς δεσμούς με φίλους και συνεργάτες, από τους οποίους αντλείτε δύναμη και υποστήριξη. Από τις 26/7 που ο Ερμής θα περάσει στην Παρθένο, ειδήσεις και επικονωνία με συντρόφους και συνεργάτες αξιοποιούν στο έπακρο τη δύναμη της Πανσελήνου και μετριάζουν κάπως τις πιθανές εντάσεις στις σχέσεις σας με μέλη της οικογένειάς σας εξαιτίας της αντίθεσης Κρόνου-Αφροδίτης.

 

ErinaG.


Κάντε  like στη σελίδα AstroLogin στο Facebook για να ενημερώνεστε σε θέματα Αστρολογίας

blog comments powered by Disqus
thesspress

thesspress

info@thesspress.gr