18 Οκτώβριος 2018

RSS Facebook Twitter

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Τρίτη, 14 Νοέμβριος 2017 16:30

Ερευνητικές περιηγήσεις για μαθητές Λυκείου!

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών διοργανώνει φέτος την εκπαιδευτική δράση «Ερευνητικές Περιηγήσεις» για μαθητές του Λυκείου.

Οι προγραμματισμένες εβδομάδες που το ΕΙΕ θα ανοίξει τις πύλες του για να υποδεχθεί μαθητές και μαθήτριες από όλα τα σχολεία της χώρας, είναι οι ακόλουθες: 5-9 Φεβρουαρίου 2018, 23-27 Απριλίου 2018, ενώ προηγήθηκε, την περασμένη εβδομάδα, η πρώτη δράση του Νοεμβρίου.

Οι μαθητές θα έχουν τη δυνατότητα να επισκεφθούν τα Ινστιτούτα του ΕΙΕ (Ιστορικών Ερευνών, Βιολογίας, Φαρμακευτικής Χημείας και Βιοτεχνολογίας, Θεωρητικής Φυσικής και Χημείας) και το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και να έρθουν σε επαφή με τους ερευνητές, τα εργαστήρια και την ερευνητική δραστηριότητα που πραγματοποιείται σε αυτά.

Το ακριβές πρόγραμμα και οι εισηγήσεις θα προσαρμόζονται κάθε φορά στο επίπεδο εκπαίδευσης των μαθητών (Α', Β', Γ' Λυκείου - Θετική ή Θεωρητική Κατεύθυνση).

Ο αριθμός των μαθητών που μπορούν να επισκεφθούν ένα Ινστιτούτο/Κέντρο, είναι έως 20, ενώ η συνολική διάρκεια της επίσκεψης τους θα είναι δύο ώρες.

Οι μαθητές θα πρέπει να συνοδεύονται από τους καθηγητές τους, ενώ και η επιλογή θα γίνεται με σειρά προτεραιότητας.

Δήλωση συμμετοχής μπορεί να γίνει είτε ηλεκτρονικά (https://goo.gl/forms/VrK0TAYqC9rUdLc23), είτε κατεβάζοντας την αίτηση (NHRF_Schools_Aitisi.doc) και αποστέλλοντάς την με e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. .

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

blog comments powered by Disqus
thesspress

thesspress

info@thesspress.gr