27 Μάιος 2017

RSS Facebook Twitter

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Τη δυνατότητα στους χρήστες της να κάνουν φωνητική αναζήτηση και στα ελληνικά δίνει πλέον η πλατφόρμα της Google, μέσω της τεχνολογίας Text-to-Speech. 

Κι όμως το Facebook είναι υπεύθυνο για την τεράστια κατανάλωσης ενέργειας στα κινητά τηλέφωνα, ωστόσο μπορούμε να χρησιμοποιούμε μία πιο ελαφριά εκδοχή της εφαρμογής.

Ο αστροναύτης της ESA Λούκα Παρμιτάνο το περασμένο Σαββατοκύριακο βοήθησε στην εξερεύνηση σπηλαίων στη Σικελία χρησιμοποιώντας ένα drone το οποίο σκόπιμα χτυπούσε στα τοιχώματα και τα αντικείμενα του περιβάλλοντός του, προκειμένου να δημιουργήσει έναν χάρτη.

Ολοένα και περισσότερο χρόνο φαίνεται πως περνούν οι άνθρωποι στο Διαδίκτυο, χρησιμοποιώντας το τόσο για την αγορά αγαθών όσο και για την διεκπεραίωση χρηματοπιστωτικών συναλλαγών.

Διαθέσιμη πλέον και στα ελληνικά είναι η δυνατότητα φωνητικής αναζήτησης στην πλατφόρμα της Google, παρέχοντας τη δυνατότητα στους χρήστες, μέσω της τεχνολογίας Text-to-Speech να λαμβάνουν απαντήσεις σε θέματα που κυμαίνονται από τον καιρό μέχρι το ποδόσφαιρο.

To Selfie Game είναι το νέο ταξιδιωτικό τηλεπαιχνίδι της ΕΡΤ που θα γυρίσει όλη την Ελλάδα το προσεχές διάστημα. 

Πέμπτη, 25 Μάιος 2017 13:00

Nέα λειτουργία του instagram

Για πολύ κόσμο, ειδικά γι’αυτόν που ενηλικιώθηκε χρησιμοποιώντας τα δημοφιλή κοινωνικά δίκτυα όπως Instagram, Facebook κλπ, τα παλιά posts μπορεί να είναι μια πηγή τεράστιας ντροπής. Στο facebook μπορεί να είναι το emo μαλλί από τότε που ήσουν 15, στο instagram τα απαίσια φίλτρα με τα οποία φορτωνόταν η κάθε φωτογραφία.

Τα Windows 7 της Microsoft φαίνεται ότι ήταν το λειτουργικό σύστημα που επηρεάστηκε περισσότερο από την πρόσφατη κυβερνο-επίθεση με το κακόβουλο λογισμικό WannaCry, εκτιμούν ειδικοί σε θέματα ασφάλειας στο Διαδίκτυο.

Οι Κινέζοι καταναλωτές θα μπορούν σύντομα να απολαμβάνουν τα ψώνια τους χωρίς πορτοφόλι, χάρη σε μια νέα τεχνολογία που θα τους επιτρέπει να πληρώνουν μέσω της ταυτοποίησης του προσώπου τους.

Τετάρτη, 24 Μάιος 2017 15:00

Σημαία μετατράπηκε σε ηχείο!

Οι σημαίες του μέλλοντος δεν θα κυματίζουν μόνο, αλλά και θα παιανίζουν μόνες τους.

Σελίδα 1 από 328