21 Μάρτιος 2019

RSS Facebook Twitter

Διαβάστε επίσης

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Το Care Key είναι εφαρμογή που επιτρέπει στους οδηγούς Volvo να θέτουν περιορισμούς στην ανώτατη ταχύτητα του αυτοκινήτου τους πριν το δανείσουν σε άλλους. 

Η Microsoft φέρνει το λογισμικό προστασίας Windows Defender στο λειτουργικό σύστημα macOS, αφού είχε προηγηθεί η μάλλον αναγκαστική μετονομασία του.

Η Apple συνέχισε το κρεσέντο ανακοινώσεων αυτής της εβδομάδας με το λανσάρισμα της δεύτερης γενιάς των ασύρματων ακουστικών AirPods.
 

Η προστασία των προσωπικών δεδομένων στο διαδίκτυο είναι πολύ σημαντική. Ωστόσο, πολλές φορές νομίζουμε ότι είμαστε προστατευμένοι, ενώ στην πραγματικότητα δεν είμαστε.

Με μια λιτή δήλωση αντέδρασε η Google στην απόφαση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής να της επιβάλει νέο πρόστιμο, αναφέροντας ότι στο μέλλον θα δώσει μεγαλύτερη προβολή στους ανταγωνιστές της.

Μια νέα online πλατφόρμα gaming παρουσίασε η Google, σε μια κίνηση η οποία φιλοδοξεί να αλλάξει τα δεδομένα στον χώρο των παιχνιδιών: Το Stadia θα κάνει streaming σε υψηλή ποιότητα (αντίστοιχη ή και καλύτερη κονσόλας) παιχνίδια τα οποία «παραδοσιακά» γίνονταν διαθέσιμα στους παίκτες μέσω download ή αγοράς σε δισκάκια.

Χωρίς να αποκλειστεί η κινεζική Huawei και κόντρα στις αμερικανικές πιέσεις άρχισε στη Γερμανία ο διαγωνισμός για την ανάπτυξη του δικτύου 5G της χώρας. Η Γερμανίδα καγκελάριος ξεκαθάρισε πως δεν μπορεί να αποκλειστεί η κινεζική εταιρεία της οποίας ο εξοπλισμός, όπως είπε, έχει χρησιμοποιηθεί από πολλές χώρες. Ωστόσο διαβεβαίωσε πως προωθείται ένα εξαιρετικά αυστηρό πλαίσιο για τις τηλεπικοινωνίες.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες κατηγόρησαν σήμερα τη Ρωσία και την Κίνα ότι, την ώρα που συνεχίζεται η συζήτηση για μια συνθήκη περί διατήρησης της διαστημικής ειρήνης, εκείνες αυξάνουν τον κίνδυνο μιας σύγκρουσης στο διάστημα, κυρίως αναπτύσσοντας αντιδορυφορικά όπλα.

Σε εγχείρηση εγκεφάλου εξ αποστάσεως μέσω δικτύου 5G υπεβλήθη στην Κίνα ασθενής με Πάρκινσον, ο οποίος έλαβε εμφύτευμα διέγερσης εγκεφάλου (DBS), σύμφωνα με κινεζικά ΜΜΕ.

Οι χρήστες android συσκευών προσπαθούν με κάθε τρόπο να προστατεύονται από τους ιούς και αυτό είναι λογικό.

Σελίδα 1 από 374