20 Ιούνιος 2018

RSS Facebook Twitter


Warning: Creating default object from empty value in /home/thpress/public_html/components/com_k2/views/itemlist/view.html.php on line 146
thesspress

thesspress

info@thesspress.gr

Website URL:

Τα τελευταία χρόνια ο όρος «σχολική ετοιμότητα» ακούγεται και χρησιμοποιείται πολύ συχνά. Πρόκειται για έναν όρο που δείχνει αν το παιδί στην ηλικία των έξι ετών έχει κατακτήσει δεξιότητες που «αγκαλιάζουν» ένα ευρύ φάσμα. Ωστόσο, δεν αφορά μόνο τη μετάβαση από το νηπιαγωγείο στο δημοτικό, αλλά και τη μετέπειτα σχολική ζωή του μαθητή.

Η κατάθλιψη είναι μια δύσκολη διαταραχή, η οποία στερεί από τους ασθενείς κάθε ικμάδα ενεργητικότητας και αισιοδοξίας.

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων "Καλοκαίρι στην πλατεία"

Εδώ και αρκετούς μήνες, κυκλοφορούσε η φήμη ότι η Google θα παρέχει υποστήριξη web για την εφαρμογή Android Messages. Τώρα η φήμη αυτή επιβεβαιώθηκε και πλέον οι χρήστες Android έχουν τη δυνατότητα να στέλνουν και να λαμβάνουν SMS και μηνύματα Rich Communication Services (RCS), από την επιφάνεια εργασίας τους.

Τετάρτη, 20 Ιούνιος 2018 07:58

"ThesSummerSchool at Camp" στο Νυμφαίο

Καινοτομία, αλλά και τοξοβολία, επισκέψεις σε επιχειρήσεις, αλλά και στον «Αρκτούρο», επιλογές καριέρας, αλλά και μαθήματα προσανατολισμού στη φύση. 

Η Γ΄ Δημοτική Κοινότητα σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό – Λαογραφικό Σύλλογο «Οι Φίλοι της Παράδοσης» διοργανώνει στις 25/06/2018 το φεστιβάλ «fest2310» στην Πλ. Στ. Πολυδώρου με αναβίωση του εθίμου Κλήδονα και χορούς από Σμύρνη, Θάσο, Λευκάδα και Κύπρο.

Επίσης θα συμμετέχουν οι Κανταδόροι του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου και η χορωδία του 7ου ΚΑΠΗ Ακροπόλεως

Πληροφορίες

Ώρα έναρξης 20:00

Είσοδος Ελεύθερη

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα της «Συμβουλευτική Υποστήριξης Σχολικών κοινοτήτων δήμου Θέρμης, σχολικού έτους 2017-2018» που υλοποίησε για άλλη μια χρονιά η Αντιδημαρχία Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης, Πολιτισμού και Νέας Γενιάς δήμου Θέρμης σε συνεργασία με την Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία ΟΤΑ Ανατολικής Θεσσαλονίκης, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ Α.Ε.

Τρεις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας πρόκειται να πραγματοποιηθούν σήμερα στη Θεσσαλονίκη.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα πΠροσφύγων, η Εφορεία Αρχαιοτήτων Πόλης Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με το ΚΕΕΛΠΝΟ (πρόγραμμα «PHILOS - Ολοκληρωμένη επείγουσα παρέμβαση για την προσφυγική κρίση») υποδέχεται στον αρχαιολογικό χώρο της Ρωμαϊκής Αγοράς οικογένειες προσφύγων από τη δομή φιλοξενίας Λαγκαδικίων.

Την Δευτέρα 18 Ιουνίου 2018, στις 9 π.μ. ξεκίνησαν οι εργασίες του 2ου Διεθνούς Συνεδρίου για τα Ψηφιακά Μέσα και την Ορθόδοξη Ποιμαντική, υπό τον τίτλο «Ύδωρ Ζων 2018», στην Ορθόδοξη Ακαδημία Κρήτης στο Κολυμβάρι Χανίων.

Σελίδα 1 από 3690