Παρασκευή, 12 Ιανουάριος 2018 17:30

Δύο αστυνομικούς κατονόμασε ο δολοφόνος της Δώρας

Συνεχίζει τις αποκαλύψεις ο καθ’ομολογίαν δράστης της άτυχης Δώρας Ζέμπερη, η οποία βρήκε τραγικό θάνατο μέσα στο Β΄ Νεκροταφείο στις 18 Οκτωβρίου.

Ο δράστης, που – όπως είχε ομολογήσει – την σκότωσε γιατί η 32χρονη αντιστάθηκε όταν προσπάθησε να της κλέψει την τσάντα, τις τελευταίες μέρες έχει αλλάξει την κατάθεσή του και υποστηρίζει πως τον πλήρωσαν για να την σκοτώσει.

Ως ηθικούς αυτουργούς εμπλέκει έναν μεγαλοδικηγόρο αλλά και δύο αστυνομικούς.

Ο δικηγόρος του πατέρα της Δώρας, Απόστολος Λύτρας, σε ερώτηση για το εάν πιστεύει σε όσα λέει ο δράστης στον ΑΝΤ1, απάντησε ότι δεν υπάρχουν σαφείς ενδείξεις: «Λέει ένα όνομα ξερά. Θα μπορούσε να πει οποιοδήποτε όνομα. Αυτά δεν είναι σοβαρά πράγματα».


Και συνέχισε: «Μέχρι αυτή τη στιγμή δεν πιστεύω ότι έχουν αλήθεια όσα λέει. Δεν έχει παρουσιάσει καμία ένδειξη. Θα μπορούσε να πει οποιοδήποτε όνομα», εκφράζοντας την άποψη ότι όλα αυτά γίνονται γιατί «ενδεχομένως κάποιος να θέλει να ενοχοποιήσει κάποιους».

Αποκάλυψε, δε, ότι μαζί με τον δικηγόρο κατονομάζει και δύο αστυνομικούς: «Ο ένας λέει ότι είναι στο Μεταγωγών και ο άλλος στην Πέτρου Ράλλη», ενώ για τον δικηγόρο αναφέρει ότι ίσως κάποιος (συγκρατούμενος ή γνωστός του) να ήθελε να ενοχοποιήσει κάποιον.

Παράλληλα, ο ίδιος έκανε γνωστό ότι η προϊσταμένη της Δώρας έχει δώσει τη δική της κατάθεση γύρω από τα όσα ακούγονται για τις απειλές που δεχόταν η 28χρονη, ενώ στα χέρια των Αρχών βρίσκονται και οι υποθέσεις που χειριζόταν.

blog comments powered by Disqus
thesspress

thesspress

info@thesspress.gr

αρχή της σελίδας