19 Οκτώβριος 2018

RSS Facebook Twitter

Τετάρτη, 15 Νοέμβριος 2017 09:35

Θεσσαλονίκη: Οι σημερινές συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας

Τέσσερις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας είναι προγραμματισμένες για σήμερα, Τετάρτη, στη Θεσσαλονίκη, με αφορμή και τα 34 χρόνια από την ανακήρυξη του ψευδοκράτους.

Συγκεκριμένα, στις 17:00 μέλη των φοιτητικών παρατάξεων Κυπρίων "Πρωτοπορία" και "Αναγέννηση" θα συγκεντρωθούν έξω από τον Ι.Ν. της Αγίας Σοφίας, με πρόθεση να κάνουν πορεία προς το τουρκικό προξενείο, στην οδό Αγίου Δημητρίου.

Στις 18:30, μέλη της Δημοκρατικής Κίνησης Φοιτητών "Προοδευτική" θα συγκεντρωθούν στην πλατεία Καμάρας και θα πραγματοποιήσουν πορεία προς το τουρκικό προξενείο, για την επικόλληση σχετικού ψηφίσματος.

Παράλληλα, στις 19:45, μέλη της Παγκύπριας Ενιαίας Οργάνωσης Φοιτητών θα πραγματοποιήσει πορεία, ύστερα από εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο πνευματικό κέντρο του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Αγίου Γρηγορίου του Παλαμά. Η πορεία αναμένεται να καταλήξει στο τουρκικό προξενείο. Ομιλητές της εκδήλωσης είναι οι: Σάββας Καλεντερίδης, αντισυνταγματάρχης ε.α. και συγγραφέα και Μιχάλης Χρυσανθόπουλος, Διοικητής της Παμμακεδονικής Ένωσης Μακεδονικού Αγώνα Ελλάδας -Αυστραλίας.

Συγκέντρωση κατά των πλειστηριασμών

Η καθιερωμένη πλέον συγκέντρωση της Τετάρτης θα πραγματοποιηθεί και σήμερα στο Δικαστικό Μέγαρο της Θεσσαλονίκης. Στις 15:30 μέλη του Συντονισμού Συλλογικοτήτων ενάντια στους πλειστηριασμούς θα διαμαρτυρηθούν και θα αποτρέψουν τη διενέργεια πλειστηριασμών.

blog comments powered by Disqus
thesspress

thesspress

info@thesspress.gr