19 Ιανουάριος 2018

RSS Facebook Twitter

Τετάρτη, 15 Νοέμβριος 2017 09:36

Επιδοτούμενο πρόγραμμα Εθελοντισμού για 1 χρόνο στην Πολωνία, για νέους 18-30 ετών.

Η Α.Μ.Κ.Ε You in Europe σε συνεργασία με τον Πολωνικό Οργανισμό “Stowarzyszenie “Dorośli-Dzieciom” προκηρύσσει 1 θέση Ευρωπαϊκής Εθελοντικής Υπηρεσίας (EVS) διάρκειας 12 μηνών στην πόλη Sepolno Krajeńskie της Πολωνίας, από τον Ιανουάριο του 2018 έως τον Ιανουάριο του 2019, για νέους 18-30 χρονών.


Ο εθελοντής που θα επιλεγεί μαζί με άλλους 2 εθελοντές από Ιταλία και Λιθουανία,  θα έχει την ευκαιρία να εργαστεί σε τοπικούς οργανισμούς με αντικείμενο τη δημιουργική απασχόληση νέων, τη δημιουργία τοπικών εκδηλώσεων και festival, την υποστήριξη και δημιουργική απασχόληση ατόμων με αναπηρία, την υποστήριξη νέων που αντιμετωπίζουν κοινωνικές δυσκολίες καθώς και στη λειτουργία ενός κέντρου ημέρας για μικρά παιδιά.

Οι εθελοντές θα έχουν την ευκαιρία να προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο και να καλλιεργήσουν τις αξίες του αυτοσεβασμού και της αποδοχής μέσα από δράσεις που στοχεύουν στην ένταξη κοινωνικά ευπαθών ομάδων. Οι εθελοντές θα εργάζονται στο πλευρό έμπειρων εκπαιδευτών και κοινωνικών λειτουργών, συμβάλλοντας σημαντικά στην βελτίωση της ζωής των ατόμων με δυσκολίες και αποκτώντας πολύτιμη εργασιακή εμπειρία στον τομέα των κοινωνικών υπηρεσιών. 
Το πρόγραμμα χρηματοδοτείται από την Ευρωπαική Ένωση και τους συμμετέχοντες προσφέρεται δωρεάν διαμονή και διατροφή, αεροπορικά εισιτήρια και το ποσό των 85 ευρώ/μήνα για τα προσωπικά τους έξοδα. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε νέους 18-30 ετών.

Αναλυτικές πληροφορίες στο www.youineurope.gr
Εάν σε ενδιαφέρει να συμμετέχεις στείλε το βιογραφικό σου στα Αγγλικά και μια σύντομη συνοδευτική επιστολή στην οποία θα αναφέρεις τους λόγους για τους οποίους θέλεις να λάβεις μέρος στο συγκεκριμένο project (επίσης στα Αγγλικά) στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. (και τα δύο αρχεία σε μορφή word ή pdf).

Στον τίτλο του email γράψε “EVS POLAND: το όνομα σου και το επίθετο σου”. Η ημερομηνία λήξης των αιτήσεων είναι η Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017!

blog comments powered by Disqus
thesspress

thesspress

info@thesspress.gr