25 Ιούλιος 2017

RSS Facebook Twitter

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καταγγελία ότι το παιδί κακοποιείται από τους γονείς του είχε κάνει συγγενικό πρόσωπο των δύο γονιών του επτά μηνών βρέφους πριν από δύο μήνες.

Παρουσία του υπουργού Δικαιοσύνης Σταύρου Κοντονή θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τρίτη, 25 Ιουλίου 2017, στις 12:30 μ.μ., συμβολική κατεδάφιση του εξωτερικού τοίχου των γυναικείων φυλακών Κορυδαλλού.

Ρεπορτάζ και αναλύσεις για τη σημερινή έξοδο της Ελλάδας στις αγορές φιλοξενούν τα διεθνή μέσα ενημέρωσης.

Εργασίες συντήρησης στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης- Νέων Μουδανιών θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, από σήμερα, Τρίτη έως την Πέμπτη 27 Ιουλίου 2017, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

η Παλαιστινιακή Παροικία Θεσσαλονίκης και η Επιτροπή για τη Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη Θεσσαλονίκης οργανώνουν σήμερα το απόγευμα στις 19:00, καθιστική διαμαρτυρία στο

Η ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΑΙΓΑΙΟΥ Α.Ε. στο πλαίσιο της ανάπτυξης των δραστηριοτήτων της και για να καλύψει τις επιχειρησιακές της ανάγκες για το έτος 2018, αναζητά:

Κύριος του ΔΟΛ καθίσταται με απόφαση του Πρωτοδικείου ο επιχειρηματίας Βαγγέλης Μαρινάκης ως υπερθεματιστής που πλειοδότησε κατά τη διαδικασία μεταβίβασης της επιχείρησης.

Μήνυση κατά της προϊσταμένης της ΔΟΥ Βέροιας κατέθεσαν οπαδοί του Αρτέμη Σώρρα το πρωί της Δευτέρας, όπως μεταδίδει τοπική ιστοσελίδα.

Αυξήθηκε στο πεντάμηνο Ιανουαρίου-Μαΐου η εισερχόμενη τουριστική κίνηση αγγίζοντας τα 4,584 εκατομμύρια ταξιδιώτες έναντι 4,475 εκατομμύρια την αντίστοιχη περίοδο πέρυσι.

O Δήμος Θεσσαλονίκης θα προχωρήσει απο σήμερα και για τρείς ημέρες σε επαναληπτικούς ψεκασμούς με βιολογικά σκευάσματα στις δενδροστοιχίες των οδών Τσιμισκή, Σβώλου και Λεωφ. Στρατού, με στόχο την αντιμετώπιση εντομολογικών ασθενειών.

Σελίδα 1 από 1981