27 Μάιος 2017

RSS Facebook Twitter

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μονάδες των Ενόπλων Δυνάμεων της Αλβανίας, του Ηνωμένου Βασιλείου και της Ισπανίας θα διέλθουν από τη Βόρεια Ελλάδα 

Χωρίς δρομολόγια τρένων θα μείνει για τρεις ημέρες η χώρα, λόγω απεργιακών κινητοποιήσεων της Πανελλήνιας Ένωσης Προσωπικού Έλξης.

Από την Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας θα κριθεί η συνταγματικότητα των νέων ρυθμίσεων των εισαγωγικών εξετάσεων στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα

Ξεκίνησε σήμερα η 5η Γιορτή Πολυγλωσσίας που διοργανώνεται από τη Διεύθυνση Εκπαίδευσης και Αθλητισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης δια του Τμήματος Προγραμμάτων και Δια βίου Μάθησης, 

Στα νοσοκομεία των Σερρών, της Καβάλας και της Δράμας διακομίσθηκαν οι συνολικά 36 τραυματίες, 

Με τρία παιχνίδια συμμετέχει το Κέντρο Ελληνικής Γλώσσας στην 5η Γιορτή Πολυγλωσσίας του Δήμου Θεσσαλονίκης, την ερχόμενη Κυριακή 28 Μαΐου 2017. 

Ταλαιπωρία αναμένεται για όσους σκοπεύουν να ταξιδέψουν τις ερχόμενες ημέρες, καθώς τα τρένα θα παραμείνουν ακινητοποιημένα για τρεις ημέρες, λόγω απεργιακών κινητοποιήσεων της Πανελλήνιας Ένωσης Προσωπικού Έλξης (ΠΕΠΕ).

Στα ναυπηγεία Σαλαμίνας ρυμουλκείται ένα μικρό κομμάτι από τη θαλαμηγό, το μεγαλύτερο μέρος της οποίας βυθίστηκε σήμερα μετά από πυρκαγιά, στη θαλάσσια περιοχή του Περάματος, έξω από τα ναυπηγεία, χωρίς να κινδυνεύσουν τρία άτομα που επέβαιναν σε αυτή.

Σοκ στον πολιτικό, και όχι μόνο, κόσμο, εντός και εκτός Ελλάδος προκάλεσε η τρομοκρατική επίθεση κατά του πρώην πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου, χθες το απόγευμα. Είναι η πρώτη φορά στη Μεταπολίτευση που πρώην πρωθυπουργός δέχεται τρομοκρατική επίθεση.

Τουριστικό λεωφορείο, που μετέφερε μαθητές δημοτικού σχολείου, ανατράπηκε λίγο πριν από τις 10 το πρωί της Παρασκευής, στο 39ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Σερρών - Καβάλας, κοντά στον οικισμό Αγγίστα.

Σελίδα 1 από 1851