14 Δεκέμβριος 2018

RSS Facebook Twitter

Διαβάστε επίσης

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Τετάρτη, 21 Φεβρουάριος 2018 07:56

Anima Nation & One Drop Forward ζωντανά στο WE

Oι Anima Nation & οι One Drop Forward στη σκηνή του πολυχώρου WE την Πέμπτη 8 Μαρτίου.

Πριν βάλουμε για τα καλά τα κοντομάνικα και απλώσουμε τους χάρτες για τα σχέδια του καλοκαιριού , καλωσορίζουμε την άνοιξη με δύο υπέροχες ιστορικές μουσικές μπάντες της πόλης : Anima - Nation & One Drop Forward ενώνουν τις φωνές και τις δυνάμεις τους για μια ξεχωριστή βραδιά γεμάτη τροπικούς ήχους μακριά από το γκρι της πόλης.

ANIMA NATION

Μέσα από tropical ήχους (reggae, ska, afrobeat, funk, cumbia, boogalloo, latin, calypso), προσμίξεις hip hop και soul οι Anima Nation δημιουργούν ένα θερμό, γεμάτο χαμόγελα και χορό live party σε κάθε ζωντανή τους εμφάνιση!

Η πορεία τους ξεκινάει τον Νοέμβριο του 2007 στη Θεσσαλονίκη Tο 2014 κυκλοφορούν τον πρώτου τους δίσκο Illusion και το Γενάρη του 2017 τον δεύτερο L.OV.E.!

Με την μοναδική σκηνική παρουσία της, η 7μελής μπάντα πραγματοποιεί συναυλίες σε διάφορα μέρη της Ελλάδας και της Κύπρου μεταφέροντας το αισιόδοξο μήνυμα της και κατακτώντας τις καρδιές του ακροατηρίου!

Εμφανίσεις με διεθνής καλλιτέχνες:
Groundation, Don Carlos, Nneka, Oghene Kologbo (Fela Kuti - Afrika 70') και Dreadzone,Zion Train

NE DROP FORWARD

Οι θεσσαλονικείς One Drop Forward, είναι μουσικά ενεργοί από τις αρχές της δεκαετίας του ’90 έως και σήμερα. Μετά από διαφοροποιήσεις στη σύνθεσή τους, ο βασικός κορμός των μελών είναι σταθερός από το 2005, χρονιά που καθιέρωσαν και το όνομά τους, το οποίο αποτελεί λογοπαίγνιο-αναφορά στον γνωστό ρέγγε ρυθμό “One Drop” και τίτλο του ομώνυμου κομματιού του Bob Marley , σε συνδυασμό με το κομμάτι “One Step Forward” του Max Romeo.

Η βάση της μουσικής του πολυμελούς σχήματος, είναι η ρέγγε. Πάμπολλα όμως είναι τα εμφανή στοιχεία και από άλλα είδη μουσικής, καθώς τα γενικότερα ακούσματα των μελών ποικίλουν και οι επιρροές από το ευρύτερο μουσικό φάσμα είναι όχι απλά ευπρόσδεκτες αλλά και απαραίτητες για τον τελικά πολύ χαρακτηριστικό και ιδιαίτερο ήχο των One Drop Forward.o οποίος αποτυπώνεται στους 3 δίσκους της μπάντας( “One drop/ laternativa” split album, “We need knowledge” και “ Bird on a fence”.

Πολλά τα ταξίδια που έχει κάνει το συγκρότημα μέσα στα χρόνια, με συναυλίες σε σκηνές διαφόρων μεγεθών, είτε σε αυτοδιαχειριζόμενους χώρους, είτε σε πολυχώρους, είτε σε οργανωμένα πολυπληθή φεστιβάλ εντός και εκτός της Ελλάδας.

 

Οι πόρτες ανοίγουν στις 22.00
- Η συναυλία ξεκινά μετά τις 22.30
- Σειρά εμφάνισης : One Drop Forward | Anima Nation
- Τιμή εισιτηρίου : 6 ευρώ

blog comments powered by Disqus
thesspress

thesspress

info@thesspress.gr