17 Ιανουάριος 2019

RSS Facebook Twitter

Shirley Valentine

Διαβάστε επίσης

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Τρίτη, 13 Φεβρουάριος 2018 08:00

Θεσσαλονίκη: Το Μάιο η 6η Γιορτή Πολυγλωσσίας

Το Δημοτικό Συμβούλιο Θεσσαλονίκης στη διάρκεια της τακτικής συνεδρίασης ενέκρινε χθες τη διοργάνωση της 6ης  Γιορτής Πολυγλωσσίας στο διάστημα από 14 έως 20 Μαΐου 2018.

Στις φετινές επταήμερες εκδηλώσεις προβλέπεται η συμμετοχή περισσοτέρων από 100 φορέων και η υλοποίηση περί των 200 διαφορετικών δράσεων, υπό τον συντονισμό της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης και Αθλητισμού σε  συνεργασία με την Δημοτική Εταιρία Πληροφόρησης, Θεάματος και Επικοινωνίας και την υποστήριξη φορέων και εκπαιδευτικών ιδρυμάτων εντός κι εκτός Ελλάδας. Οι δράσεις θα πραγματοποιηθούν για πρώτη φορά στις εγκαταστάσεις του ΟΛΘ.

Η διοργάνωση θα περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, στρογγυλές τράπεζες, θεατρικά δρώμενα, μουσικές και χορευτικές παραστάσεις, ερευνητικά προγράμματα, εργαστήρια και καφέ πολυγλωσσίας, εκθέσεις μνήμης και φωτογραφίας, περίπτερα γλωσσών, αφιερώματα σε συγγραφείς, εργαστήρια συμμετοχικής γνώσης πολιτών, γονέων, εκπαιδευτικών και παιδιών και ανοιχτές συζητήσεις.

Στην «6η Γιορτή Πολυγλωσσίας 2018», θα  συμμετάσχουν πολιτιστικοί και μορφωτικοί φορείς της Θεσσαλονίκης,  Προξενεία και Πρεσβείες, ξένα ινστιτούτα και σωματεία, φυσικοί ομιλητές, σχολεία, Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις, καθώς και φορείς του εξωτερικού.

blog comments powered by Disqus
thesspress

thesspress

info@thesspress.gr