16 Δεκέμβριος 2018

RSS Facebook Twitter

Διαβάστε επίσης

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Σάββατο, 13 Ιανουάριος 2018 21:00

59η Δημοπρασία Αντικών, Τέχνης και Αντικειμένων του Οίκου Δημοπρασιών Myrό Antiques House

Με έμφαση σε έργα εικαστικών καλλιτεχνών της νεότερης γενιάς, έπιπλα, αντίκες και πορσελάνες λαμβάνει χώρα την Κυριακή 14 Ιανουαρίου στις 12.30 το μεσημέρι η 59η Τακτική Δημοπρασία Αντικών, Τέχνης και Αντικειμένων του Οίκου Δημοπρασιών Myrό Antiques House στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις του Myrό Antiques House, που βρίσκονται στο 2ο χλμ του δρόμου Σουρωτής – Αγίου Αντωνίου, στην Σουρωτή Θεσσαλονίκης. Οι εγγραφές ανοίγουν στις 12.00 το μεσημέρι και η δημοπρασία ξεκινά στις 12.30.

Η διαδικασία είναι ανοικτή στο κοινό, ακόμα και για όποιον επιθυμεί να την παρακολουθήσει ως απλός παρατηρητής, χωρίς καμία υποχρέωση αγοράς και χωρίς κόστος (είσοδος ελεύθερη). Παράλληλα είναι εφικτή η κατάθεση προσφοράς εξ αποστάσεως μέσω ειδικής διαδικασίας: δείτε όλα τα αντικείμενα της δημοπρασίας (Lots) και περισσότερες πληροφορίες στην διεύθυνση www.myroauctions.gr.

Εγκαθιδρυμένες υπογραφές της Ελληνική Σύγχρονης και Κλασσικής Τέχνης, αλλά και σύγχρονοι και νεότεροι εικαστικοί καλλιτέχνες ανάμεσα στους οποίους συγκαταλέγονται οι Κρυστάλης, Σταθόπουλος, Κλογέρης, Καραφωτιάς, Ζάρρας, Καϊάφας, Καραπαπάζογλου κ.ά περιλαμβάνονται στην ύλη της δημοπρασίας.

MYRΟ ANTIQUES HOUSE
2o χλμ Σουρωτής / Αγ. Αντωνίου Τηλέφωνο: 6971890212
14 Ιανουαρίου 2018 12:30

Είσοδος ελεύθερη.

blog comments powered by Disqus
thesspress

thesspress

info@thesspress.gr