18 Οκτώβριος 2018

RSS Facebook Twitter

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Πέμπτη, 07 Δεκέμβριος 2017 15:15

Live-Party 80΄s – 90's με τους Jonny Deep and the Bandanas στο 8Ball

Η εταιρεία παραγωγής θεαμάτων Somma Collectiva of Artists σας προσκαλεί σε ένα 3ωρο Live-Party 80΄s – 90?s με τους Jonny Deep and the Bandanas, στο 8Ball Club Πίνδου 1 (Λαδάδικα), την Πέμπτη 07 Δεκεμβρίου στις 22:00 (οι πόρτες ανοίγουν στις 21:30), γενική είσοδος 6 ευρώ.

Ζήσε 3 ώρες ατέλειωτης ευχαρίστησης! Έμπειρη απόλαυση 80's, ξέφρενο γλέντι 90's, Ελληνική ποπ-ροκ μουσική των δεκαετιών αυτών, ατελείωτες χορευτικές φιγούρες και γλωσσοκοπάνημα για back2glenti καταστάσεις! Οι αδάμαστοι οικοδεσπότες της βραδιάς είναι έτοιμοι για όλα. Οι Joe, Jim, Jack, Ross και Joy θα σας αναστατώσουν με τους ήχους των οργάνων τους και με τις φωνές τους! O επιβλητικός Ρούλης κι η δυναμική Samantha θα σας σοκάρουν με τις αχαλίνωτες γλωσσοπλαστικές τους ικανότητες τους, ενώ η Daisy θα σας χορέψει στο ταψί. Και βέβαια ο Jonny...
Ναι ο Jonny Deep θα συντονίσει τις πιο βαθιές σας διασκεδαστικές συχνότητες. Κάποτε τον έλεγαν Γιάννη Πάτο αλλά αποφάσισε να σας ξεπαστρέψ... Με συγχωρείτε να σας ξεπατώσει ήθελα να πω! Το έβαλε σκοπό, μετά από αυτή τη βραδιά, αυτός ο τύπος θα μπει deep στις ζωές μας. Η SoMmA Collectiva of Artists, με εμπειρία στο θηριοδαμασμό, τους έχει εσώκλειστους μέχρι εκείνη τη βραδιά! Απολαύστε υπεύθυνα!

Συντελεστές :
Σκηνοθεσία
Σοφία Μάντη
Βοηθός Σκηνοθέτη
Γιώργος Κάκαλης
Σενάριο-Φωτισμοί
Γιώργος Κάκαλης
Σοφία Μάντη
Χορογραφία
Μαρία Καπούτση
Αστέρης Νάτσιος
Σοφία Μάντη
Παραγωγή
Γιώργος Κάκαλης
Σοφία Μάντη
Alexis Nicolas
Μουσική Επιμέλεια
Alexis Nicolas

Performers :
Jonny Deep
Alexis Nicolas
Performer
Ρούλης
Αστέρης Νάτσιος
Ηθοποιός
Samantha
Ιωάννα Τάλμπη
Ηθοποιός
Joe
Γιώργος Παύλου
Μπάσο
Jack
Αργύρης Παπαδόπουλος
Πλήκτρα
Jim
Δημήτρης Βίττης
Ντραμς
Ross
Σπύρος Κακάλης
Ηλεκτρική κιθάρα
Joy
Χαρούλα Αμέρσα
Τραγούδι
Daisy
Μαρία Καπούτση
Χορός
Συντελεστές :
Ενδυματολογία
Δημήτρης Νάτσιος
Kόσμημα
Ridardo arto by vassilis Moralis
Φωτογραφία
Ελευθερία Μαδεντζίδου
Graphics
Ελευθερία Καστρινάκη

Η Somma Collectiva of Artists αποτελείται από την Σοφία Μάντη, χορογράφο-χορεύτρια, τον Γιώργο Κάκαλη, παραγωγό- σκηνοθέτη και τον performer Alexis Nicolas . Ασχολείται με ότι μπορεί να οριστεί ως καλλιτεχνικό δρώμενο και έχει ειλικρινή πρόθεση και όραμα. Παραστατικές , Καλές, εφαρμοσμένες τέχνες και η συνάντηση τους σε ενιαίο άξονα μορφής παράστασης , σεμιναρίου, παρουσίασης, διάλεξης είναι στον ορίζοντα των στόχων μας. Δοκιμάζουμε στην πράξη ένα αλλιώτικο μοντέλο συνύπαρξης καλλιτεχνών, σκληρής δουλειάς και συλλογικών διεργασιών που δεν θα επιτρέπει το παραγόμενο καλλιτεχνικό προϊόν να αλλοτριώνει τον άνθρωπο.
Somma collectiva of artists …… άλλη ματιά στο θέαμα.

blog comments powered by Disqus
thesspress

thesspress

info@thesspress.gr