18 Οκτώβριος 2018

RSS Facebook Twitter

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Τετάρτη, 29 Νοέμβριος 2017 17:20

Οι Les Au Revoir στο Mistral Seaside Bar

Οι Les Au Revoir συνεχίζουν τις μοναδικές χειμερινές ζωντανές τους εμφανίσεις και την Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου επιστρέφουν στο Mistral Seaside Bar (Τήνου 4, Καλαμαριά - Θεσσαλονίκη) για να προϋπαντήσουν τον νέο μήνα δίπλα στο κύμα, με τις πιο όμορφες μελωδίες!

Το δημοφιλές συγκρότημα από την Θεσσαλονίκη μας παρουσίασε πριν λίγο καιρό το πρώτο του album “Retro? Clock” που ξάφνιασε και αγαπήθηκε από ακροατές και ραδιόφωνα για τον φρέσκο ήχο του και την ιδιαίτερη προσέγγιση του σε παλαιότερες συνθέσεις. Στο νέο και ανανεωμένο μουσικό τους πρόγραμμα για αυτή την χρονιά, οι Les Au Revoir πρωτοτυπούν για ακόμη μια χρονιά καταφέρνοντας να συνδυάσουν αρμονικά διαφορετικά είδη μουσικής, από διαφορετικές εποχές και από διαφορές γωνίες του κόσμου. Κάθε ζωντανή τους παράσταση είναι ένα περιπετειώδες μουσικό ταξίδι, με έντονες ερμηνείες, στιβαρή σκηνική παρουσία και διάσπαρτους bossa nova, swing και lounge ρυθμούς, που σίγουρα θα σας οδηγήσουν σε μαγικούς προορισμούς.
Σε λίγες μέρες θα μας παρουσιάσουν ακόμα μια έκπληξη, που ετοίμασαν για τις γιορτές. Το νέο τους single έχει τίτλο “Χριστούγεννα Μαζί”, είναι η πρώτη προσωπική τους σύνθεση που γεννήθηκε μέσα από το χρονοντούλαπο των πιο όμορφων εορταστικών μας αναμνήσεων!
Οι Les Au Revoir με τις μελωδίες και τον ρυθμό τους θα μας προσφέρουν την Παρασκευή 1/12 στο Mistral Seaside Bar, ακόμα μια μοναδική βραδιά γεμάτη χορό, χαμογέλα και όμορφες αναμνήσεις!

Les Au Revoir:
Αλεξάνδρα Μπουνάτσα (Τραγούδι)
Κώστας Καραμήτσος (Πλήκτρα - programming)
Λεωνίδας Αναγνώστου (Ακουστική Κιθάρα)

Παρασκευή 1/12
Les Au Revoir Live @ Mistral Seaside Bar
(Τήνου 4, Καλαμαριά - Θεσσαλονίκη)
Είσοδος Ελεύθερη | Έναρξη 23:00

blog comments powered by Disqus
thesspress

thesspress

info@thesspress.gr