18 Οκτώβριος 2018

RSS Facebook Twitter

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Τρίτη, 14 Νοέμβριος 2017 23:20

Έκθεση φωτογραφίας "Enter My Void" στο Καφέ Νίκης 35

Ο Βάιος Κολοφωτιάς κατάγεται από το Βόλο και τα τελευαία δέκα χρόνια ζει στη Θεσσαλονίκη.

Περίπου ένα χρόνο πριν αποφάσισε να αφήσει την εργασία του μαζί και τη Θεσσαλονίκη και να ξεκινήσει ένα δικό του εγχείρημα το οποίο και ονόμασε "JesterLand" .
Ταξιδεύοντας σε Αμερικη, Ευρώπη και Ελλάδα ήθελε να βρει εκείνο που του έλειπε.

Η πρώτη του έκθεση με τίτλο "Enter My Void", που θα λάβει χώρα στο Καφέ Νίκης 35, αφηγείται μέσα από εικόνες το μέχρι τώρα ταξίδι του.

Ο Βάιος εμπνέεται από την ίδια τη ζωή και προσπαθεί μέσα από την κάμερα του να κρατήσει εικόνες και στιγμές από ξεχωριστά μέρη και ανθρώπους. Δεν επιθυμεί να επεξεργάζεται τις φωτογραφίες του γιατί όπως ο ίδιος εξηγεί: "Τραβώντας μια φωτογραφία, παίρνεις κάποιες αποφάσεις οι οποίες αντικατοπτρίζουν την εκάστοτε στιγμή και οι οποίες, όπως και στην ζωή, δεν πρέπει να αλλάζουν. Γι'αυτό προτιμώ να το δίνω ωμό (RAW) !"

Διάρκεια έκθεσης: 16 - 30 / Νοεμβρίου

Είσοδος : Ελεύθερη

Καφέ Νίκης 35

Κάνοντας κανείς ένα περίπατο στην παραλία της Θεσσαλονίκης, συναντά ένα από τα μακροβιότερα μπαρ της πόλης. Το Καφέ Νίκης 35 ανάπνέει εκεί τα τελευταία 23 χρόνια αγαπώντας την τέχνη και το καλό αλκοόλ.

Φέτος η πρωτοβουλία της ομάδας R35ALTO συνεχίζει την παράδοση, φιλοξενώντας στον χώρο, τις δουλειές κάποιων από τους πιο καταξιωμένους αλλά και ανερχόμενους καλλιτέχνες της πόλης μας.

Στόχος; Να έρθουμε σε επαφή και να προσπαθήσουμε να γίνουμε ένα με την έμπνευση, την σύλληψη και την δημιουργία σε ένα διαφορετικό χώρο, όπως αυτός του μπαρ.

blog comments powered by Disqus
thesspress

thesspress

info@thesspress.gr