23 Νοέμβριος 2017

RSS Facebook Twitter

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Τετάρτη, 22 Νοέμβριος 2017 16:00

Βαλάντης & Νικηφόρος στο Barbarella Live Party

Βαλάντης & Νικηφόρος στο Barbarella Live Party.

Η εκπαιδευτική ομάδα του Κήπου σας προσκαλεί στην ξενάγηση «Ιεροί Τόποι», στο Μακεδονικό Μοουσείο Σύγχρονης Τέχνης την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου στις 19:15.

Τετάρτη, 22 Νοέμβριος 2017 08:07

O Gramatik επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη

O Gramatik επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη για μία βραδιά ασυγκράτητου χορού, γεμάτες funky, soulful, hip-hop, electro και jazzy ήχους, πάντα μέσα από μια dubstep επίθεση, 

Ο Βασίλης Λέκκας για μια μοναδική εμφάνιση την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου στο Ξυλουργείο στο Μύλο στη Θεσσαλονίκη!

Τετάρτη, 22 Νοέμβριος 2017 14:45

Έκθεση της Chalkos Gallery στην Art-Thessaloniki 2017

Στην πόλη της Θεσσαλονίκης, πόλη εντός και εκτός των τειχών, πόλης της θάλασσας και πόλη της τέχνης, μια πόλη που είναι διαχρονικό κέντρο έµπνευσης και δημιουργίας στην ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων, κόντρα στους καιρούς, ο νεαρός επιχειρηματίας Κώστας Παρχαρίδης δημιούργησε σε έναν ιδιόκτητο χώρο υψηλών προδιαγραφών την “Chalkos Gallery”. Στο διάστημα δύο χρόνων λειτουργίας της η γκαλερί αναπτύσσεται με ταχύτατους ρυθμούς με βασικό χαρακτηριστικό της την εξωστρέφεια μέσα από τη διοργάνωση εκθέσεων και άλλων καλλιτεχνικών γεγονότων που αναδεικνύουν υψηλό επίπεδο  αισθητικής και εύρυθμης επικοινωνίας με το ευρύ κοινό. Κύριος στόχος: Η ανάδειξη εγχώριων και διεθνών δηµιουργών και η σύναψη στρατηγικών συνεργασιών στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Με πλούσιο πρόγραμμα, ειδικά αφιερώματα και εκπαιδευτικές δράσεις, το Φεστιβάλ Εθνογραφικού Κινηματογράφου της Αθήνας επιστρέφει στον κινηματογράφο Άστορ, για να παρουσιάσει την όγδοη έκδοσή του, από τις 22 έως τις 26 Νοεμβρίου.

Μετά την περσινή sold out επιτυχία, το σημαντικό διήγημα του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη «Ο Γάμος του Καραχμέτη» σε σκηνοθεσία της Όλιας Λαζαρίδου 

Τρίτη, 21 Νοέμβριος 2017 19:45

Το κοινό τη "γλέντησε" τη #StringΛα

Σαββατόβραδο Νοεμβρίου ήρθε η "StringΛΑ", για δεύτερη χρονιά, να σκορπίσει κέφι σε μια διαχρονική κωμωδία με σύγχρονες πινελιές. 

«Μονόλογος - 1000 χρόνια μουσικής για φλάουτο» είναι ο τίτλος του ρεσιτάλ για φλάουτο με ράμφος και φλάουτο τραβέρσο, 

Το  Κέντρο Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας διοργανώνει το «COMEDY FESTIVAL» 

Σελίδα 1 από 604