20 Σεπτέμβριος 2017

RSS Facebook Twitter

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Τέσσερα αριστουργήματα, δύο από το Μουσείο Σαγκάης και άλλα δύο από το Μουσείο Ακρόπολης, θα «ταξιδέψουν» σε Ελλάδα και Κίνα, 

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος του Νέου Μυλοτόπου Δήμου Πέλλας «Οι Καππαδόκες»,  σε συνεργασία με την ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π., 

«Από τον Ιανουάριο του 2017 το Ολυμπιακό Μουσείο υλοποιεί το πρόγραμμα "Peace Project", σε συνεργασία με σχολεία και εκπαιδευτικούς σε όλη την Ελλάδα και με μότο "Ας βάλουμε όλοι ένα χεράκι για την ειρήνη"»

Ένα περίπατο στο παραλιακό μέτωπο της Θεσσαλονίκης διοργανώνει η ομάδα Thessaloniki Walking Tours την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου και σας προσκαλεί να ζήσετε μία ξεχωριστή εμπειρία.

Δύο νέα τμήματα, αυτή τη φορά για ενήλικες, προστίθενται φέτος στα θεατρικά εργαστήρια του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος, για τη σεζόν 16/10/17 – 05/06/18.

Τετάρτη, 20 Σεπτέμβριος 2017 11:15

Ελληνικό Playback Θέατρο

Η ομάδα που έδωσε ένα νέο πνεύμα στην υποκριτική, αφού και οι παραστάσεις της δεν είναι συνηθισμένες

Μια συναυλία αισθητικής απόλαυσης, με αγαπημένα κομμάτια και όμορφες μουσικές, θα κλείσει το φετινό πρόγραμμα της Μικρής Σκηνής.

Με κύριο άξονα το παιχνίδι η Παραμυθούπολη μας προσκαλεί σε ένα διήμερο παιδικό φεστιβάλ. Μουσικές, χοροί, ζωγραφιές, θεατρικά και άλλα δημιουργικά παιχνίδια, κυνήγι αλλιώτικων θησαυρών και λέξεων, βιβλία, ανακαλύψεις, συναντήσεις, παραστάσεις…

Ένα καινούργιο εργαστήριο που αφορά μικρούς και μεγάλους διοργανώνει από τον Νοέμβριο 2017 έως τα τέλη Ιανουαρίου 2018 το τμήμα εκπαιδευτικών προγραμμάτων του Τελλογλείου Ιδρύματος Τεχνών. Ο τίτλος του εργαστηρίου είναι "Παππούδες και εγγόνια μαθαίνουν και φτιάχνουν μαζί".

Το Κέντρο Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, διοργανώνει την θεατρική παράσταση «Ρωμαίος και Ιουλιέτα» του Σαίξπηρ από την Νεανική Σκηνή «Μελίνα Μερκούρη» του Δήμου Νεάπολης  - Συκεών, την Κυριακή 24  Σεπτεμβρίου  2017  και ώρα 19:00 στο Πολιτιστικό Κέντρο  «Αλέξανδρος» (Εθνικής Αμύνης 1), σε σκηνοθεσία: Ιωάννα Γεωργαντά.

Σελίδα 1 από 558