16 Ιανουάριος 2019

RSS Facebook Twitter

Shirley Valentine

Διαβάστε επίσης

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Τετάρτη, 16 Ιανουάριος 2019 13:14

Ο Ψαροτρομάρας στο Θέατρο Σοφούλη

To διεθνούς φήμης Κου-Κλό-Θέατρο Κρήτης θα επισκεφθεί την πόλη της Θεσσαλονίκης με το έργο  «Ο Ψαροτρομάρας».

Τετάρτη, 16 Ιανουάριος 2019 12:00

Ο Πάνος Μουζουράκης στο Fix Factory of Sound

Μετά τις δύο sold out εμφανίσεις του στο Fix Factory of Sound, επιστρέφει  για  άλλη μια μοναδική παράσταση το Σάββατο 19 Ιανουαρίου.

Μεγάλα ονόματα της διεθνούς σκηνής και ιστορικά σχήματα, κλασικά έργα αλλά και πρωτοεμφανιζόμενες δραματουργίες, μεταφορές θρυλικών κινηματογραφικών ταινιών και ενδιαφέρουσες προτάσεις χορού και λυρικού θεάτρου, 

Με απόφαση του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ), συνεχίζονται οι στάσεις εργασίας των ηθοποιών.

Πώς μπορούμε να ζούμε αρμονικά με τα ζώα; Πόσο αυτή η αρμονική ή μη συνύπαρξη, που ξεκινά από την αρχή του κόσμου, έχοντας όμως αλλοιωθεί επικίνδυνα με το πέρασμα του χρόνου, καθορίζει τη στάση μας απέναντι στη φύση και την ίδια τη ζωή;

«Με ήχο χαρακτηριστικό». Συναυλία των Συνόλων Μουσικής Δωματίου, με τη συμμετοχή των Συνόλων Πειραματικής & Αυτοσχεδιαζόμενης Μουσικής του Τμήματος Μουσικών Σπουδών του ΑΠΘ.

Τρίτη, 15 Ιανουάριος 2019 10:46

Εκείνος + Εκείνος στο Άβατο

«Εκείνος  + Εκείνος» έρχονται στο ΑΒΑΤΟΝ   γιορτάζοντας  τα 30 τους χρόνια στην μουσική σκηνή  με μια δυναμική παράσταση - γιορτή  και ερμηνεύουν :

Εξαιρετικές άριες και περίφημα κομμάτια από τις πιο γνωστές όπερες και οπερέτες θα παρουσιάσει η Θεσσαλονικιά λυρική τραγουδίστρια Γιούλη Καραγκούνη στο ρεσιτάλ που θα δώσει τη Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019 στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει κυρίως έργα με θέμα τον έρωτα και το πεπρωμένο, ιδωμένα από τη γυναικεία οπτική. Όπως σημειώνει η ίδια η καλλιτέχνις: «Η αγάπη είναι πηγή έμπνευσης της κάθε μορφής τέχνης. Μέσα από τις ηρωίδες της όπερας φαίνεται η διάστασή της. Καθοδηγείται από το πεπρωμένο ή μήπως η ίδια το δημιουργεί; Πώς βιώνει και πώς εκδηλώνει αυτό το συναίσθημα η γυναίκα μέσα στο πέρασμα των χρόνων; Εκδήλωση θαυμασμού, λατρείας, πόνου, απογοήτευσης, χαράς, πληρότητας, πίστης, εμπιστοσύνης, αφοσίωσης, υποταγής».

Εκεί στην οδό Φλέμινγκ, βράδυ Κυριακής, ώρα οκτώ και κάτι ψιλά, στον ζεστό , πλήρη χώρο του «Τ»  κάθισα  δεύτερη σειρά, θέση γωνία. 

Δευτέρα, 14 Ιανουάριος 2019 19:30

Το Summer Nostos Festival επιστρέφει

Σύγχρονοι πρωτοπόροι, διεθνείς καλλιτέχνες και κορυφαίοι Έλληνες δημιουργοί ολόκληρου του καλλιτεχνικού φάσματος συνθέτουν το φετινό πρόγραμμα του Summer Nostos Festival (SNFestival) 

Σελίδα 1 από 872