24 Φεβρουάριος 2018

RSS Facebook Twitter

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Στο θέατρο ΑΥΛΑΙΑ  για τέσσερις παραστάσεις θα παρουσιαστεί  η εξαιρετική παράσταση του Δήμου Αβδελιώδη , στο αριστούργημα του Γεωργίου Βυζηινού «Το μόνον της ζωής του ταξείδιον» μετά την εξαιρετική επιτυχία που σημειώνει στην Αθήνα [Θέατρο Τζένη Καρέζη] .

Παρασκευή, 23 Φεβρουάριος 2018 20:10

Il Capitale Humano στο Σινέ Βακούρα

Την παραμονή των Χριστουγέννων ένα αυτοκινητικό δυστύχημα θα ενώσει με μοιραίο τρόπο τις ζωές των μελών δυο ιταλικών οικογενειών. Ποιο είναι όμως το κόστος της ανθρώπινης ζωής και πώς αυτό αποτιμάται; 

Παρασκευή, 23 Φεβρουάριος 2018 19:31

Ο Πινόκιο στο Θέατρο Φαργκάνη Art

Μια φορά κι έναν καιρό ήταν … Ένας βασιλιάς, θα μου πουν οι μικροί μου αναγνώστες.  Όχι, παιδιά, κάνετε λάθος. Μια φορά κι έναν καιρό ήταν ένα κομμάτι ξύλο. Δεν ήταν κανένα ξύλο πολυτελείας. Ένα απλό κούτσουρο ήτανε…

Παρασκευή, 23 Φεβρουάριος 2018 15:40

Κυριακάτικο Πρωινό της ΚΟΘ με τους Harp2bassO

Τα Κυριακάτικα Πρωινά της Κ.Ο.Θ. συνεχίζονται με το ντούο Harp2bassO των Γιάννη Χατζή (κοντραμπάσο) και Κατερίνας Κίτσου (άρπα) που μας ταξιδεύει σε κάθε γωνιά του κόσμου, μέσα από συνθέσεις των Χιναστέρα, Ντυπάρκ, Φωρέ, Αντρές, Έλγκισον, Τεντέσκι, Αλμπένιθ και των δικών μας Παύλου Μιχαηλίδη και Γιώργου Απέργη.

Παρασκευή, 23 Φεβρουάριος 2018 15:20

PREMIERA στο Θέατρο Αριστοτέλειον

Η PREMIERA απο την ομάδα «σύνπραξις» έρχεται ξανά για 3 παραστάσεις: Παρασκευή 23, Σάββατο 24 και Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018 στις 21:00 στο Θέατρο Αριστοτέλειον.

Τη νέα φιλοξενούμενη περιοδική έκθεση ζωγραφικής με τίτλο: ΣΑΜΠΙΡ της Έλενας Παπαδημητρίου 

Παρασκευή, 23 Φεβρουάριος 2018 08:06

H Mατούλα Ζαμάνη στο Block 33

Στη γωνία των σφαγείων και στο φανταστικό τεταρτημόριο της μνήμης του πόθου και της θάλασσας, 

Τρία "Δωμάτια της Γειτονιάς", εκεί όπου πολίτες της Θεσσαλονίκης θα έχουν τη δυνατότητα να συνεργάζονται, να επιχειρούν, να δημιουργούν και να μαθαίνουν, αναμένεται να λειτουργήσουν το επόμενο διάστημα στην πόλη από το Κέντρο Επιχειρηματικής και Πολιτιστικής Ανάπτυξης (ΚΕΠΑ).

Από τις 2 Μαρτίου και κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή για 9 παραστάσεις.

Πέμπτη, 22 Φεβρουάριος 2018 20:45

Passa Tempo στο Biscotto Coffee

Passa Tempo συναντιούνται για μια εμφάνιση, το Σάββατο 27 Ιανουαριου στο BISCOTTO COFFEE+
(Jazz Manouche Quinte)

Σελίδα 1 από 683