25 Ιούλιος 2017

RSS Facebook Twitter

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Αργεντίνικη παραγωγή του 2016 «Λατίνοι και Άθικτοι», αφιερωμένη στην αληθινή φιλία και την ανιδιοτελή αγάπη, προβάλλεται από τη Δευτέρα 24 έως την Κυριακή 30 Ιουλίου 2017, στο θερινό κινηματογράφο ΤΖΕΝΗ ΚΑΡΕΖΗ που συμπληρώνει αυτό το καλοκαίρι 20 χρόνια από την έναρξη λειτουργίας του!

"Δύο φορές βάρβαρη η Μήδεια, από καταγωγή και από έρωτα" γράφει στον πρόλογο της αξεπέραστης μετάφρασής του ο Γιώργος Χειμωνάς. 

Το Κέντρο Γραμμάτων και Τεχνών Δίου διοργανώνει σεμινάριο ψηφιδωτού από 21 Αυγούστου έως 1 Σεπτεμβρίου.

Το κορίτσι με την κόκκινη κιθάρα που καταφέρνει στις παραστάσεις της να παντρέψει φαινομενικά αταίριαστα ακούσματα και καλλιτέχνες, κερδίζοντας την αποδοχή του κοινού, μας ταξιδεύει παρέα με τους συνεργάτες της, σε όλα τα μήκη και τα πλάτης της ελληνικής –και όχι μόνο- μουσικής σκηνής.

Η Γεωργία Νταγάκη και ο Σταύρος Σιόλας και πάλι μαζί, σήμερα Δευτέρα 24 Ιουλιου στο Φεστιβάλ της Μονής Λαζαριστων.

Δευτέρα, 24 Ιούλιος 2017 13:45

1055 Rock City Beach Party @ U fleku

Αφού μασκαρευτήκαμε, αφού σας υποδεχτήκαμε με μουσικές και karaoke, αφού σας φιλοξενήσαμε με live και classic rock night, αφού σας ετοιμάσαμε barbeque, αφού αλλάξαμε και χρονιά λίγο πριν καλοκαιριάσει... ήρθε η ώρα για ένα διαφορετικό city beach party, στα Λαδάδικα.

Ύστερα από την τεράστια επιτυχία της τα τελευταία δύο χρόνια σε sold out παραστάσεις, η επίκαιρη και μοναδική κωμωδία της Δήμητρας Παπαδοπούλου με τίτλο «Μάνα θα πάω στο Hollywood» σε σκηνοθεσία Φωκά Ευαγγελινού και Δήμητρας Παπαδοπούλου, έρχεται στην Θεσσαλονίκη  στη Μονή Λαζαριστών, την Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου, για να μας θυμίσει ότι ακόμα και στα πιο δύσκολα ο Έλληνας ψάχνει να εφεύρει λύσεις για να επιβιώσει και να απογειωθεί.

Η Ολλανδή Έμι Στορμς γεννήθηκε το 1988 και ξεκίνησε να παίζει βιολί σε ηλικία πέντε ετών.

Κυριακή, 23 Ιούλιος 2017 15:00

La La Land live in concert στο PAOK SPORTS ARENA

Η παγκόσμια περιοδεία του LA LA LAND κάνει στάση στην Ελλάδα όπου θα δούμε, για πρώτη φορά τη “live in concert” εκδοχή μιας ταινίας!

Pink, Coldplay, The Weeknd, DJ Khaled, Miley Cyrus και Harry Styles θα εμφανιστούν στο Μουσικό Φεστιβάλ «iHeartRadio 2017» το φθινόπωρο στο Λας Βέγκας, στη Νεβάδα των ΗΠΑ.

Σελίδα 1 από 523