18 Ιούλιος 2018

RSS Facebook Twitter

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πέμπτη, 10 Αύγουστος 2017 08:12

Καμμένος εναντίον Βούτση για τη θρησκεία

Ένταση μεταξύ των δυο κυβερνητικών εταίρων ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ- Ο Υπουργός Άμυνας με tweet  κατά του Προέδρου της Βουλής για τις δηλώσεις αμφισβήτησης της Ορθοδοξίας- Παρέμβαση και από τη ΝΔ:  Παραλήρημα ιδεοληψίας, αμφισβητεί ακόμα και την θρησκεία των Ελλήνων- «Ευχαριστούμε που η ΝΔ υπενθυμίζει τις βαθιές διαχωριστικές γραμμές ανάμεσα μας» απαντά ο Τζανακόπουλος

Αφορμή για την ένταση στο εσωτερικό της κυβερνητικής συμμαχίας ήταν η δήλωση του κ. Βούτση ότι «η εποχή δεν μπορεί να είναι βαθύτατα συντηρητική. Η μεταμνημονιακή Ελλάδα δεν μπορεί να βασίζεται σε ατζέντα "Ελλάς Ελλήνων χριστιανών" ούτε "πατρίς, θρησκεία, οικογένεια"».

«Η θρησκευτική συνείδηση είναι για κάθε άνθρωπο κάτι ιδιαίτερο. Είμαστε ένα σύγχρονο κράτος και όχι "ταλιμπάν" της Ορθοδοξίας» προσέθεσε ο πρόεδρος της Βουλής και επισήμανε ότι «οι παραδόσεις σε πολύ μεγάλο βαθμό κρατούνται όσο τις κρατάει η εποχή τους».

Μετά τις διαφοροποιήσεις που Δημήτρη Καμμένου στη Βουλή για τις ρυθμίσεις σχετικά με το άσυλο και τη διαφωνία του για τους σημαιοφόρους με λοταρία, σειρά πήρε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και υπουργός Άμυνας.

«Οι δηλώσεις του Βούτση μας βρίσκουν κάθετα αντίθετους. Όπως και τη μεγάλη πλειοψηφία των ορθόδοξων Ελλήνων» έγραψε στο twitter. 

blog comments powered by Disqus
thesspress

thesspress

info@thesspress.gr