24 Αύγουστος 2017

RSS Facebook Twitter

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στη Βουλή την επόμενη εβδομάδα οι εργασιακές και ασφαλιστικές παρεμβάσεις του υπουργείου Εργασίας, που βρίσκονται εκτός μνημονιακών δεσμεύσεων - Ποιες διατάξεις προωθούνται

Στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας μεταφέρθηκε εσπευσμένα ο Ευριπίδης Στυλιανίδης το βράδυ της Κυριακής (20.08.2017).

Μόλις δεκαπέντε ημέρες μετά την απολύτως προκλητική εκδήλωση σε βάρος της Ελλάδας κα της Βουλγαρίας, την οποία διοργάνωσαν σωματεία Σκοπιανών στον Καναδά, εξελίσσεται από τα μεσάνυχτα της Κυριακής μια σοβαρή διπλωματική κρίση στη σχέση της Σερβίας με τη FYROM.

Τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας

«Το Μέγαρο Μαξίμου και ο κ. Τσίπρας επιδιώκουν απεγνωσμένα να γυρίσουν την ατζέντα του δημοσίου διαλόγου πολλές δεκαετίες πίσω. Χρησιμοποιούν αυτή τη μέθοδο προπαγάνδας επιχειρώντας να κάνουν τους Έλληνες να ξεχάσουν τα πεπραγμένα τους: Την αβάσταχτη υπερφορολόγηση, την προκλητική τους ανικανότητα και τα συνεχή ψέματα» τονίζει η ΝΔ επισημαίνοντας πως δεν πρόκειται να ακολουθήσει την τακτική τους.

Τα εγκαίνια της 82ης ΔΕΘ και τα μέτρα που θα ληφθούν στη Θεσσαλονίκη, λόγω της παρουσίας του πρωθυπουργού και των αρχηγών των κομμάτων της αντιπολίτευσης, βρέθηκαν στο επίκεντρο της σημερινής συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου.

Χαρακτήρα συνέχειας της επίσκεψης του Γάλλου προέδρου Εμανουέλ Μακρόν στην Αθήνα, στις 7 και 8 Σεπτεμβρίου, σχεδιάζει να δώσει το Μαξίμου στην παρουσία του Αλέξη Τσίπρα στη ΔΕΘ. Σκοπός του πρωθυπουργικού επιτελείου είναι η επίσκεψη Μακρόν και η παρουσία του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ να αποτελέσουν «δύο σε μία» πρωτοβουλίες, με σκοπό την ενίσχυση της προοπτικής ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας και κυρίως την επικράτηση της εικόνας ότι η Ελλάδα αποτελεί ελκυστικό πεδίο για σημαντικές διεθνείς επενδύσεις.

Για 15 εκατ. ευρώ, όσα δίνουν για τους «Καρανίκες» - Δεν πήραμε ανταλλακτικά και... προτιμήσαμε να νοικιάζουμε πανάκριβα

Αντί απαντήσεων, η κυβέρνηση καταφεύγει στο παρελθόν, υποστηρίζει ο Τομεάρχης Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Σερρών, Κώστας Καραμανλής, απαντώντας στην ανακοίνωση του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών για τον ΟΑΣΘ.

Ένας 41χρονος συνελήφθη στο λιμάνι της Καμαριώτισσας, στη Σαμοθράκη, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Σελίδα 1 από 568