20 Ιούνιος 2018

RSS Facebook Twitter

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης στη Λάρνακας θα συνέλθει την Παρασκευή η δεύτερη τριμερής συνάντηση των υπουργών Αμυνας της Κύπρου Σάββα Αγγελίδη, της Ελλάδας Πάνου Καμμένου και του Ισραήλ, Άβιγκντορ Λίμπερμαν.

Η οργισμένη αντίδραση της βουλευτού της ΝΔ στην χορήγηση και νέας άδειας στον «φαρμακοχέρη» της 17Ν, Δ.Κουφοντίνα

Από το Συμβούλιο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΟΗΕ αναμένεται να αποχωρήσουν οι ΗΠΑ, λόγω του έντονου

Τρίτη, 19 Ιούνιος 2018 21:00

Η συμφωνία για το Σκοπιανό

Tο κείμενο της συμφωνίας στο οποίο κατέληξαν Αθήνα και Σκόπια δόθηκε στη δημοσιότητα το απόγευμα της Τετάρτης.

Εντονες αποδοκιμασίες δέχθηκαν ο υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής και η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θεοδώρα Τζάκρη καθώς αποχωρούσαν από το κτίριο όπου στεγάζεται η Εισαγγελία και το Ειρηνοδικείο των Γιαννιτσών, όταν συγκεντρωμένοι θέλησαν να εκφράσουν με αυτόν τον τρόπο τις ενστάσεις τους για τη συμφωνία με τα Σκόπια.

Το κοινοβούλιο της πΓΔΜ επικύρωσε τη συμφωνία των Πρεσπών  για τη μετονομασία της χώρας σε «Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας».

Σε γραπτή δήλωσή του μέσα από τη ΓΑΔΑ ενόψει της απολογίας του κάνει λόγο για άκομψη φρασεολογία, σεβόμενος -όπως λέει-  το Δημοκρατικό πολίτευμα και τους θεμελιώδεις θεσμούς

Η υπογραφή της συμφωνίας μεταξύ Ελλάδας και πΓΔΜ απασχόλησε τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Θεσσαλονίκης, με τον δήμαρχο, Γιάννη Μπουτάρη, να χαρακτηρίζει τη συμφωνία των Πρεσπών «θετική» και τους Σταύρο Καλαφάτη και Ρία Καλφακάκου να έχουν μια αντιπαράθεση που οδήγησε σε προσωρινή διακοπή της συζήτησης.

Την ανεξαρτητοποίησηή του από την παράταξη των «Εντάξει», που έχει επικεφαλής τον Σταύρο Καλαφάτη, 

Την παραίτησή τους στα όργανα του κόμματος υπέβαλλαν 12 μέλη και στελέχη των συντονιστικών επιτροπών Δυτικής Μακεδονίας των ΑΝΕΛ.

Σελίδα 1 από 697