25 Ιούλιος 2017

RSS Facebook Twitter

ΥΓΕΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Οι τελευταίες τίγρεις του κόσμου ζουν υπό σοβαρή απειλή εξαφάνισης, έχοντας χάσει το 93% της ιστορικής τους περιοχής και έχοντας υποστεί μείωση πληθυσμού κατά 95% τον περασμένο αιώνα. Η μεγαλύτερη απειλή για την επιβίωσή τους είναι η λαθροθηρία, για την κάλυψη της υψηλής ζήτησης στην Ασία για τα μέρη και τα παράγωγά τους.

Τρίτη, 25 Ιούλιος 2017 07:04

O καιρός σήμερα

Την Τρίτη 25 Ιουλίου 2017 αναμένεται αρχικά αίθριος καιρός σε όλη τη χώρα, όμως από το μεσημέρι θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις στο ορεινά της ηπειρωτικής χώρας, σε όλα τα δυτικά ηπειρωτικά, και στο Ιόνιο. Πιθανότητα τοπικών βροχοπτώσεων υπάρχει στη δυτική χώρα από το μεσημέρι.

Το 99% των υδάτων κολύμβησης ταξινομούνται ως ύδατα εξαιρετικής ποιότητας, με το σύνολό τους (100%) να είναι κατάλληλα για κολύμβηση, σύμφωνα με στοιχεία που έδωσε τη Δευτέρα στη δημοσιότητα το ΥΠΕΝ, αφού η ειδική γραμματεία υδάτων ολοκλήρωσε και δημοσιοποίησε την αξιολόγηση της ποιότητας των υδάτων κολύμβησης της χώρας για το έτος 2016.

Ημερίδα διαλόγου διοργανώνει το ECOCITY στο τέλος Σεπτεμβρίου στην Καλαμάτα, με θέμα «ΕΛΑΙΟΠΑΡΑΓΩΓΗ & ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ». Ο χαρακτήρας της εκδήλωσης είναι ενημερωτικός και θα εξεταστούν οι πιθανές επιπτώσεις στο οικοσύστημα της περιοχής, από την παραγωγική διαδικασία των ελαιουργικών και πυρηνελαιουργικών επιχειρήσεων.

Πώς θα αναπτυχθεί ο ιαματικός τουρισμός στην Ελλάδα

Ποιες περιοχές θα «καταλάβουν» περισσότερο το νέο κύμα υψηλών θερμοκρασιών

Οι θεραπευτικές ιδιότητες της μουσικής για τον άνθρωπο είναι αποδεδειγμένες. Νέες έρευνες έρχονται να αποδείξουν ότι το ίδιο μπορεί να συμβαίνει και στις γάτες, ωστόσο τα αγαπημένα μας αιλουροειδή δεν φαίνεται να έχουν τις ίδιες μουσικές προτιμήσεις με τις δικές μας.

«Ο Εθελοντισμός δεν είναι ζήτημα χρόνου αλλά διάθεσης. Ακόμη και μία ώρα εθελοντικής προσφοράς μπορεί να διασφαλίσει Ζωή για τον 'Ανθρωπο και τη Φύση».

Η γάτα σας χάνει τρίχωμα; Μην ανησυχείτε. Είναι μία φυσική διαδικασία κατά την οποία πέφτουν οι νεκρές τρίχες.

Κυριακή, 23 Ιούλιος 2017 07:00

O καιρός σήμερα

Άνοδος της θερμοκρασίας σε όλη τη χώρα σήμερα Κυριακή. Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος.

Σελίδα 1 από 406