18 Νοέμβριος 2017

RSS Facebook Twitter

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Για τον ερχόμενο Φλεβάρη παραπέμπεται σύμφωνα με το επικρατέστερο σενάριο η πρεμιέρα των εισφορών επικούρησης και εφάπαξ για ελεύθερους επαγγελματίες και αυτοαπασχολούμενους.

Νέα πτώση κατέγραψαν οι τιμές ακινήτων στη Θεσσαλονίκη και στην υπόλοιπη χώρα σύμφωνα με στοιχεία της ΤτΕ. 

Ο επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας  Κλάους Ρέγκλινγκ, σε ομιλία του στο πανεπιστήμιο του Ρέγκενσμπουργκ στη Γερμανία είπε ότι είναι απράδεκτη διαστρέβλωση και προσβολή να ισχυρίζονται ορισμένοι ότι δεν έχει γίνει τίποτα στην Ελλάδα

Από 29 Νοεμβρίου έως και 2 Δεκεμβρίου θα καταβληθούν από τα ασφαλιστικά ταμεία οι συντάξεις Δεκεμβρίου.

Έπειτα από δέκα χρόνια κρίσης στην Ευρώπη φαίνεται να υπάρχει μια αλλαγή πορείας με την κοινωνική δικαιοσύνη σε πολλά κράτη μέλη της ΕΕ να βελτιώνεται, σύμφωνα με την ετήσια έκθεση του Bertelsmann Stiftung, αν και η Ελλάδα παραμένει στην τελευταία θέση της κατάταξης.

Μόλις ένα στα δέκα είδε αύξηση - Χωρίς θετικό αποτέλεσμα η κυριακάτικη λειτουργία για 4 στις 10 επιχειρήσεις

Τα 2,69 εκατομμύρια αγγίζουν οι συνταξιούχοι δικαιούχοι του μερίσματος από τις επιστροφές των εισφορών υγείας που πληρώνεται την μεθεπόμενη εβδομάδα με την σύνταξη Δεκεμβρίου.

Σε εκκρεμότητα για μερικές μέρες θα παραμείνει η συζήτηση στη Βουλή, η οποία γινόταν σήμερα στην Ολομέλεια, για την ψήφιση της διανομής του υπερπλεονάσματος, μιας και με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμενόταν, τουλάχιστον, η τοποθέτηση του πρωθυπουργού επί του θέματος.

Τις αλλαγές που θα ισχύσουν στα capital controls μετά τη δημοσίευση της σχετικής υπουργικής απόφασης στο ΦΕΚ της 14ης Νοεμβρίου κωδικοποιεί η Ελληνική Ένωση Τραπεζών.

Τη ριζική αναμόρφωση του φορολογικού εντύπου Ε3, που υποβάλλουν κάθε χρόνο στην Εφορία, μαζί με τις δηλώσεις φορολογίας εισοδήματος, πάνω από 1,5 εκατ. επιχειρήσεις, ελεύθεροι επαγγελματίες και αγρότες προανήγγειλε ο διοικητής της ΑΑΔΕ, Γ. Πιτσιλής.

Σελίδα 1 από 679