24 Σεπτέμβριος 2018

RSS Facebook Twitter

ΠΟΛΙΤΙΚΗ


Warning: Creating default object from empty value in /home/thpress/public_html/components/com_k2/views/itemlist/view.html.php on line 146
thesspress

thesspress

info@thesspress.gr

Website URL:

Σύμφωνα με την αγιορείτικη τάξη και ιδιαίτερη λαμπρότητα εορτάστηκε η μνήμη της Παναγίας της Παντάνασσας, στο ιερό μετόχι της Μονής Βατοπαιδίου στο Πόρτο Λάγος. 

«Ο κόσμος πιστεύει ότι όταν κάνουμε έλεγχο στα δόντια κοιτάμε μόνο αυτά» λέει η Gigi Μeinecke, οδοντίατρος και εκπρόσωπος της Ακαδημίας Γενικής Οδοντιατρικής των ΗΠΑ. «Όμως στην πραγματικότητα κοιτάμε όλους τους μαλακούς ιστούς μέσα στη στοματική κοιλότητα».

"Σιδερένια γη χάλκινος ουρανός" είναι ένας τουρκικός ιδιωτισμός που αναφέρεται σε μια κατάσταση στην οποία κάθε δυνατότητα να βρει κάποιος βοήθεια και ελπίδα έχει εξαντληθεί. ταυτόχρονα, είναι και ο τίτλος του δεύτερου τόμου της περίφημης τριλογίας The wind from the plain του Γιασάρ Κεμάλ, ενός από τους σημαντικότερους μυθιστοριογράφους της Tουρκίας.

Μετά το πρώτο στον κόσμο αυτόνομο τρένο που έπιασε δουλειά στη Γερμανία προ ημερών, άρχισε τα δοκιμαστικά δρομολόγιά του σε πραγματικές συνθήκες κυκλοφορίας στη γερμανική πόλη του Πότσνταμ και το πρώτο στον κόσμο αυτόνομο τραμ που κινείται χωρίς οδηγό.

Τα άτομα με διαβήτη δεν μπορούν να καταναλώσουν αμυλώδη τρόφιμα, όπως ρύζι, πατάτα, μακαρόνια

Χειροπέδες σε δύο αλλοδαπούς διακινητές, ηλικίας 63 και 25 ετών, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας μη νόμιμους μετανάστες, προχώρησαν το πρωί του Σαββάτου, στην Εθνική Οδό Ορμενίου – Αρδανίου, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κυπρίνου

Ελέγχους σε επιχειρήσεις εστίασης και καφέ, νυχτερινά κέντρα, κέντρο αισθητικής, πάρκινγκ αυτοκινήτων και γραφείο τελετών πραγματοποίησαν στη Θεσσαλονίκη ελεγκτές της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων.

Η σιδηροδρομική γραμμή υψηλής ταχύτητας από την Γκουαντζού μέσω Σεντσέν στο Χονγκ Κονγκ, τέθηκε σε επίσημη λειτουργίας, μετά την παράδοση του τμήματος στο Χονγκ Κονγκ.

«Η Ελλάδα γίνεται μια δύναμη που πρωταγωνιστεί στην εξεύρεση λύσεων στις προκλήσεις της οικονομίας, της μετανάστευσης και της περιφερειακής σταθερότητας», είναι το μήνυμα που θα στείλει ο Έλληνας πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, από τη Νέα Υόρκη, όπου βρίσκεται για να συμμετάσχει στις διαδικασίες της 73ης Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ.

Δευτέρα, 24 Σεπτέμβριος 2018 11:00

Μην απομακρύνεσαι

Αρχή της εγκατάλειψης του ανθρώπου είναι να απομακρύνει τον εαυτό του από την ταπεινοφροσύνη. Αν λοιπόν ποθείς τον ορθό βίο, άσκησε την ταπεινοφροσύνη· διότι έξω από αυτή δε σταθεροποιείται ο ορθός βίος…

Άγιος Εφραίμ ο Σύρος

Σελίδα 1 από 4037