22 Ιανουάριος 2019

RSS Facebook Twitter

Διαβάστε επίσης


Warning: Creating default object from empty value in /home/thpress/public_html/components/com_k2/views/itemlist/view.html.php on line 146
thesspress

thesspress

info@thesspress.gr

Website URL:

Οι αγορές περιμένουν τώρα τα ελληνικά ομόλογα, γράφει η γαλλική οικονομική εφημερίδα Les Echos, 

Δέκα δράσεις στον τομέα της ψυχικής υγείας χρηματοδοτούνται με δεκαπέντε εκατομμύρια ευρώ από ευρωπαϊκά κονδύλια μετά την υπογραφή της σχετικής πρόκλησης από τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα.

Σθεναρά αντίθετοι "σε κάθε προσπάθεια αποδόμησης της Εγνατίας Οδού ΑΕ (ΕΟΑΕ) από το ΤΑΙΠΕΔ" ή και το αρμόδιο υπουργείο, δηλώνουν οι εργαζόμενοι στην εταιρεία,

Απολογισμό του κοινωνικού της έργου κάνει σε εκδήλωση το βράδυ η Χ.Α.Ν.Θ., βραβεύοντας παράλληλα τους χορηγούς αλλά και τους υποστηρικτές των προγραμμάτων της.

Σε κλίμα έντασης και αδιεξόδου πραγματοποιήθηκε σήμερα η συνάντηση της υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, Μυρσίνης Ζορμπά, με εκπροσώπους του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ), 

Κάθειρξη 10 ετών επέβαλε το Τριμελές Δικαστήριο Ανηλίκων στον 17χρονο αλλοδαπό που συμμετείχε στη ληστεία που κατέληξε στο θάνατο του 25χρονου Νικόλα Μουστάκα τον περασμένο Αύγουστο στο λόφο του Φιλοπάππου.

Αλλη μια ανησυχητική εκτίμηση για τις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής έρχεται από τους επιστήμονες, οι οποίοι ανακοίνωσαν ότι, σύμφωνα με νέες εκτιμήσεις τους, οι πάγοι της Γροιλανδίας 

Αντιστρόφως ανάλογη είναι η σχέση ανάμεσα στην ποιότητα του αέρα και στην ψυχική διάθεση των ανθρώπων, όπως αυτή αντανακλάται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

Ενέργεια από ανανεώσιμες πηγές ευελπιστούν να καταναλώνουν μέλη αστικού συνεταιρισμού στη Θεσσαλονίκη, οι οποίοι ίδρυσαν πριν από λίγες μέρες την "Ενεργειακή Κοινότητα Θεσσαλονίκης - Κεντρικής Μακεδονίας", που διέπεται από τη λογική της κοινωνικής και αλληλέγγυας οικονομίας.

Γυναικεία σεξουαλικότητα, η βιομηχανία του κρέατος, πολιτική διαπλοκή, γενοκτονίες, ο ακραίος κόσμος του πορνό, διακίνηση αρχαιοτήτων, βία. 

Σελίδα 1 από 1901