25 Ιούνιος 2018

RSS Facebook Twitter


Warning: Creating default object from empty value in /home/thpress/public_html/components/com_k2/views/itemlist/view.html.php on line 146
thesspress

thesspress

info@thesspress.gr

Website URL:

Δευτέρα, 25 Ιούνιος 2018 08:06

«Ματιές» του Άρη στο Νταβίντ Ματέος

Στο στόχαστρο του Άρη βρίσκεται σύμφωνα με δημοσιεύματα ο Νταβίντ Ματέος.

Οι τριχομονάδες, που κάποιες φορές αναφέρονται και ως “τριχομονίαση”, είναι μια Σεξουαλικά Μεταδιδόμενη Νόσος (ΣΜΝ), η οποία προκαλείται από ένα μικροσκοπικό, μονοκύτταρο πρωτόζωο-παράσιτο, που ονομάζεται Trichomonas vaginalis. Το παράσιτο αυτό μεταδίδεται από άτομο σε άτομο μέσω της σεξουαλικής επαφής.

Ομάδα 23 χωρών δεσμεύτηκε να θέσει πιο αυστηρούς στόχους και να ηγηθεί της διεθνούς προσπάθειας για τη μείωση των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου πριν από το 2020.

Δευτέρα, 25 Ιούνιος 2018 07:40

Έκθεση "Resilient Futures"

H Πρωτοβουλία της Polyeco για τη Σύγχρονη Τέχνη (PCAI) συνεργάζεται με το Κέντρο Σύγχρονης Τέχνης Θεσσαλονίκης του Κρατικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης στη Θεσσαλονίκη, συνδιοργανώνοντας την έκθεση "Resilient Futures" (Ανθεκτικά Μέλλοντα).

Οι ερευνητές του Πανεπιστημίου του Michigan, δημιούργησαν τον μικρότερο υπολογιστή στον κόσμο, ο οποίος έχει μέγεθος μικρότερο από έναν κόκκο ρυζιού. Με αυτή τους τη δημιουργία, έχουν κερδίσει πλέον τον τίτλο του μικρότερου υπολογιστή στον κόσμο, ο οποίος μέχρι πρότινος ανήκε στην IBM.

Άγνωστοι τοποθέτησαν τα ξημερώματα γκαζάκια σε είσοδο πολυκατοικίας της οδού Παντειχίου, στην Καλαμαριά.

Δευτέρα, 25 Ιούνιος 2018 10:28

Τίποτε πιο ψυχρό

Τίποτε πιο ψυχρό από χριστιανό που δεν σώζει άλλους.

 

 

Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος

Από τη Θεσσαλονίκη είναι ο υπερτυχερός της χθεσινής κλήρωση του Τζόκερ.

Το ένα τρίτο των παιδιών που ζουν στη Βρετανία -περίπου 4,5 εκατομμύρια παιδιά- κατοικούν σε περιοχές με επικίνδυνα επίπεδα ατμοσφαιρικής ρύπανσης, σύμφωνα με μια έκθεση του Ταμείου των Ηνωμένων Εθνών για τα Παιδιά (UNICEF) που δόθηκε στη δημοσιότητα.

Προγραμματισμένη διακοπή ρεύματος θα γίνει σήμερα σε περιοχή της Καλαμαριάς.

Πιο συγκεκριμένα, εκτάκτως χωρίς ηλεκτροδότηση θα μείνουν τα σπίτια και τα κταστήματα που βρίσκονται εκατέρωθεν των οδών Θεμιστοκλή Σοφούλη και Νικολάου Πλαστήρα από το ύψος του Κυβερνείου μέχρι την οδό Χιλής, συμπεριλαμβανομένων και των  Ναυτοπροσκόπων, της Πλαζ της Μαρίνας Αρετσούς κτλπ.

Σύμφωνα με την ΔΕΔΔΗΕ η διακοπή θα διαρκέσει από τις 08:00 έως τις 14:30.

Σελίδα 1 από 3714