16 Ιούλιος 2018

RSS Facebook Twitter

Πέμπτη, 03 Αύγουστος 2017 18:45

Ο κολοσσός της γρήγορης μόδας, Zara, με νέο πρότζεκτ στο πλευρό ανερχόμενων σχεδιαστών

Μια από τις πιο διάσημες εταιρείες στη βιομηχανία της γρήγορης μόδας, τα Zara,

 κάνουν πράξη τη διάθεση τους για νέες, πρωτοποριακές και «φρέσκες» ιδέες στο σχεδιασμό των ρούχων.

Το brand, που δημιουργεί και κυκλοφορεί στην αγορά προσιτές συλλογές εμπνευσμένες από τις πασαρέλες των μεγαλύτερων οίκων μόδας, αυτή τη φορά συναρπάζει με τη νέα του συνεργασία.

Η συνεργασία αυτή με τίτλο «Shape the Invisible» δίνει βήμα σε ανερχόμενους σχεδιαστές και σκοπό έχει τόσο να βοηθήσει αυτά τα νέα ταλέντα να αναδείξουν τη δουλειά τους, όσο και να προωθήσει την αισθητική τους.

Στο πρότζεκτ πήραν μέρος σχεδιαστές από τις καλύτερες σχολές fashion designers στον κόσμο, όπως για παράδειγμα η «The Royal Academy of Antwerp», το «Parsons School» της Νέας Υόρκης, η θρυλική «EnsAD» στο Παρίσι αλλά και το «Kingston University» του Λονδίνου και το ομότιτλο section έχει ήδη «ανέβει» στην ιστοσελίδα του brand.

Η διάσημη αλυσίδα καταστημάτων έχοντας ως βασική ιδέα την ανακύκλωση, έδωσε στους νέους σχεδιαστές των σχολών κομμάτια από συλλογές προηγούμενων σεζόν πάνω στα οποία και κλήθηκαν να βάλουν όλη τους τη γνώση, την τέχνη, τη φαντασία, το μεράκι και την προσωπική οπτική.

Το αποτέλεσμα αυτής της συνεργασίας για λογαριασμό του πρότζεκτ «Shape the Invisible» ολοκληρώθηκε σε διάστημα τριών μηνών και συνολικά συμμετείχαν 60 σπουδαστές από τις καλύτερες σχολές fashion designers στον κόσμο, ενώ η σειρά αποτελείται από 60 εκπληκτικά σχέδια, τα οποία προς το παρόν (και δεν γνωρίζουμε περισσότερα για αυτό ακόμα) δεν διατίθενται προς πώληση, παρόλα αυτά μπορείτε να πάρετε μια ιδέα από τη γκαλερί που έχει αναρτηθεί στην επίσημη ιστοσελίδα του brand.

 

 

 

[bovary.gr]

blog comments powered by Disqus
thesspress

thesspress

info@thesspress.gr