25 Ιούνιος 2018

RSS Facebook Twitter


Warning: Creating default object from empty value in /home/thpress/public_html/components/com_k2/views/itemlist/view.html.php on line 146
thesspress

thesspress

info@thesspress.gr

Website URL:

Απόστολος Λακασάς | Καθημερινή

Χαμηλούς τόνους διατηρεί η Εκκλησία της Ελλάδος στις εξελίξεις για το όνομα της Πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας (ΠΓΔΜ). Η στάση της υπαγορεύεται από μία ρεάλ πολιτίκ, η οποία δεν μπορεί να υιοθετήσει ακρότητες.

Παρουσία της Προέδρου της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής της UNESCO κ. Καίτης Τζιτζικώστα θα πραγματοποιηθεί μια μεγάλη αφιερωματική εκδήλωση για το Ρεμπέτικο σε μια πολύ ιδιαίτερη, ξεχωριστή και συμβολική περιοχή της Θεσσαλονίκης.

Την Παρασκευή 29 και το Σάββατο 30 Ιουνίου το Φεστιβάλ Επιδαύρου θα ανοίξει με το έργο του Αριστοφάνη «Αχαρνής», σε απόδοση και σκηνοθεσία Κώστα Τσιάνου.

Κύκλο διαπραγματεύσεων με κεντρικό ζήτημα την αποκατάσταση των διμερών καναλιών στρατιωτικής επικοινωνίας είχαν σήμερα η Νότια και η Βόρεια Κορέα, όπως μετέδωσαν τα νοτιοκορεατικά ΜΜΕ.

Δύο νοσοκομεία υπέστησαν ζημιές και πέντε άμαχοι σκοτώθηκαν την Κυριακή σε αεροπορικές επιδρομές εναντίον περιοχών που ελέγχουν αντάρτες στη νότια Συρία, σύμφωνα με το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Σεισμός 5,4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 8.14 το πρωί στον θαλάσσιο χώρο νοτιοδυτικά της Πύλου, σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο Αθηνών.

Ο Ευριπίδης είναι ταραγμένος, γιατί οι γυναίκες, που σήμερα τελούν την μεγάλη τους γιορτή, τα Θεσμοφόρια, είναι αποφασισμένες να τον τιμωρήσουν, επειδή τις δυσφημίζει στα έργα του. Μοναδικός τρόπος για να αποτρέψει τον κίνδυνο, είναι να στείλει στα Θεσμοφόρια έναν δικό του άνθρωπο, ντυμένο γυναικεία, για να τον υπερασπίσει.

Ενάντια στον πόλεμο των λίγων, για την ειρήνη των πολλών!

Κόκκινα δάνεια ύψους 6 δισ. ευρώ πούλησαν οι τράπεζες σε funds το δεύτερο τρίμηνο του έτους, υπό την πίεση για των φιλόδοξων στόχων που έχουν συμφωνήσει με τις εποπτικές αρχές έως το 2019.

Για την απόκτηση του Ντουάιτ Χάουαρντ ενδιαφέρονται οι Σέλτικς, θέλουν να προσδώσουν ποιότητα στο... ζωγραφιστό.

Σελίδα 1 από 5180