18 Ιανουάριος 2018

RSS Facebook Twitter


Warning: Creating default object from empty value in /home/thpress/public_html/components/com_k2/views/itemlist/view.html.php on line 146
thesspress

thesspress

info@thesspress.gr

Website URL:

Επανάσταση στο ποδόσφαιρο: Οι ομάδες θα έχουν τη δυνατότητα να εκδίδουν ομόλογα!

Μια πρόσφατη έκθεση του Διεθνούς Οργανισμού για τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας (IRENA) προβλέπει ότι το κόστος των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας θα σημειώσει αισθητή πτώση έως το 2020, φτάνοντας τα ίδια επίπεδα και χαμηλότερα με τα ορυκτά καύσιμα.

Aυτο-οδηγούμενα αυτοκίνητα, Amazon Alexa, image search η ζωή των ανθρώπων εμπλουτίζεται συνεχώς με «έξυπνους αλγόριθμους».

Αλλαγές προσώπων θα δρομολογηθούν σύντομα στη διοικητική πυραμίδα του υπουργείου Οικονομικών, καθώς μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2018 θα τοποθετηθούν νέοι γενικοί γραμματείς.

Τον περασμένο Δεκέμβριο, το Τελωνείο Ξάνθης είχε κοινοποιήσει στη ΣΕΚΑΠ ατομική ειδοποίηση πληρωμής προστίμου ύψους 38 εκατ. ευρώ για παλιότερες παραβάσεις.

Τα 26 εκατομμύρια (25.914.000) άγγιξε ο αριθμός των τουριστών που επισκέφθηκε τη χώρα μας μέχρι το Σεπετέμβριο του 2017. Σύμφωνα με τα οριστικά στοιχεία της Τραπέζης της Ελλάδος η εισερχόμενη ταξιδιωτική κίνηση την περίοδο Ιανουαρίου - Σεπτεμβρίου 2017 αυξήθηκε κατά 8% σε σύγκριση με την αντίστοιχη περίοδο πέρυσι.

Μεμικρή πλειοψηφία το βρετανικό κοινοβούλιο αποφάσισε να επικυρώσει το νομοσχέδιο για την αποχώρηση από την Ε.Ε.

Τις τελευταίες εβδομάδες, ο νιγηριανός στρατός έχει εξαπολύσει μια επίθεση ενάντια στους ισλαμιστές αντάρτες στην βορειανατολική Πολιτεία, ενώ η επίθεση ήρθε σαν αντίποινα από τους ισλαμιστές αντάρτες.

ΑΕΚ και ΠΑΟΚ έκαναν νίκες στην 11η αγωνιστική του Basketball Champions League, εν αντιθέσει με τον Άρη που ηττήθηκε. Δείτε αναλυτικά την βαθμολογία και το πρόγραμμα των ομίλων.

Σε αυστηροποίηση του ελέγχου επιχειρήσεων όσον αφορά τη ρύπανση του περιβάλλοντος προχωρά η Κίνα, με την επιβολή υψηλών προστίμων και διακοπή λειτουργίας της.

Σελίδα 1 από 4713