24 Αύγουστος 2017

RSS Facebook Twitter

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Η δημιουργία ερευνητικού κέντρου για τη μαστίχα αξιολογήθηκε θετικά και εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου 2014-2020.

Αύριο κυκλοφορεί ξανά «Το Βήμα της Κυριακής» - Τι γράφει στο άρθρο του ο κ. Μαρινάκης

Με απόφαση του Αλέξη Χαρίτση, εντάσσεται στο εθνικό σκέλος του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ) το έργο «Αποκατάσταση του κτιρίου της Κίτρινης Αποθήκης για την εγκατάσταση και ανάπτυξη της Technopolis Ιάσων: Innovation Hot Spot Επιχειρηματικής Καινοτομίας, Τεχνολογίας και Διεπιστημονικής Έρευνας», με συνολικό προϋπολογισμό 10 εκατομμύρια ευρώ.

Περισσότερες από 4.500 επιχειρήσεις χρησιμοποίησαν κατά τον πρώτο μήνα λειτουργίας του, το πληροφοριακό σύστημα που υποστηρίζει την ηλεκτρονική υποβολή γνωστοποίησης, την διαδικασία με την οποία απλοποιείται ριζικά η αδειοδότηση και επιταχύνεται η έναρξη λειτουργίας επιχειρήσεων.

Της Σοφίας Χριστοφορίδου

Χιλιάδες νέοι εν δυνάμει επιχειρηματίες περιμένουν υπομονετικά εδώ και έναν χρόνο να βγει… λευκός καπνός και να μάθουν αν τελικά και πότε θα πάρουν μια επιδότηση από το ΕΣΠΑ, για να δημιουργήσουν τη δική τους δουλειά. Επί έναν χρόνο όχι μόνο δεν εκταμιεύτηκε ούτε ένα ευρώ, αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις δεν ολοκληρώθηκε καν η αξιολόγηση των προτάσεων.

Δυναμική είναι η Ελληνική επιχειρηματική παρουσία στη Ρουμανία. 

Παράταση μέχρι τις 29 Αυγούστου 2017 και ώρα 17:00, δόθηκε από το υπουργείο Οικονομίας για την καταληκτική ημερομηνία προσκόμισης των συμπληρωματικών δικαιολογητικών ένταξης για τη δράση Νεοφυής Επιχειρηματικότητα (Α κύκλος).

Η Βάσω Καλαϊτζίδου, COO και Marketing Director στη Fieldscale, μίλησε στο epixeiro.gr. Ο ρόλος της, μεταξύ άλλων, είναι να φροντίζει την οργάνωση και την ομαλή λειτουργία της εταιρείας, 

Η Ford Motor Company είναι από τους πιο ελκυστικούς εργοδότες παγκοσμίως,  σε όλο τον κόσμο. Οι φοιτητές μηχανολογίας ανέβασαν φέτος τη Ford ακόμα ψηλότερα, στη 12η θέση.

Ό,τι και αν πουλάτε, μια από τις μεγαλύτερες επιχειρηματικές σας ανησυχίες παραμένει η εύρεση και προσέλκυση νέων πελατών. 

Σελίδα 1 από 74