23 Μάιος 2017

RSS Facebook Twitter

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

H πρωτοβουλία «Μονοπάτια» του skywalker.gr συνεχίζεται, στη Θεσσαλονίκη αυτή τη φορά, στις 29 Μαΐου έως 2 Ιουνίου 2017, ώρες 10.00-16.00, με την παράλληλη διεξαγωγή του 26ου Μονοπατιού Επιχειρηματικότητας, του 2ου Μονοπατιού Αναζήτησης Εργασίας και του 10ου Μονοπατιού Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας.

Ενισχύσεις έως και 85% φέρνει ένα νέο «πακέτο» δράσεων για στήριξη της μεταποίησης προϊόντων αλιείας και υδατοκαλλιέργειας καθώς και των επενδύσεων στις υδατοκαλλιέργειες.

Ημερίδα με θέμα «Κυκλική Οικονομία: Δημιουργώντας αξία» και τη συμμετοχή 25 διακεκριμένων ομιλητών, πολιτικών, επιχειρηματιών, τεχνοκρατών και ακαδημαϊκών πραγματοποιείται 

Τον έντονο προβληματισμό τους για την επόμενη μέρα της οικονομίας και της αγοράς στην Ελλάδα εκφράζουν οι οικονομικοί διευθυντές εταιρειών που δραστηριοποιούνται στη χώρα, όπως προκύπτει από τα συμπεράσματα της ευρωπαϊκής έρευνας CFO της Deloitte για το πρώτο τρίμηνο του 2017.

Με την υπογραφή της σχετικής σύμβασης μεταξύ του Δημάρχου Κοζάνης κ. Λευτέρη Ιωαννίδη και της ΕΤΒΑ ΒΙ.ΠΕ., ολοκληρώθηκε το τυπικό μέρος της διαδικασίας δημιουργίας Βιομηχανικής Περιοχής στην Κοζάνη, που είχε ξεκινήσει το 1997, όταν οριοθετήθηκε η έκταση.

Οι Άριστοι της πραγματικής οικονομίας, οι Πρωταγωνιστές της αγοράς αναδείχθηκαν στην τρίτη κατά σειρά επίσημη εκδήλωση «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας», που διοργάνωσε η Direction Business Network, τη Δευτέρα 15 Μαΐου 2017.

Η μεγαλύτερη επένδυση στο χώρο των Γραφικών Τεχνών τα τελευταία χρόνια, που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγο καιρό στη Θεσσαλονίκη, παρουσιάστηκε κατά τη διάρκεια σχετικής εκδήλωσης.

«Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη: Στρατηγική Επιλογή με επίκεντρο τη Βιώσιμη Ανάπτυξη και την Καινοτομία» είναι ο τίτλος της Ημερίδας που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 11 Μαΐου 2017 και ώρες 18:00 – 21:00, στο Αμφιθέατρο του Τελλόγλειου Ιδρύματος Τεχνών του ΑΠΘ.

Τριήμερο επιχειρηματικότητας με τίτλο: «Get Your Hands Dirty» υλοποιεί το OK!Thess – η προ-θερμοκοιτίδα που ξεκίνησε ο Δήμος Θεσσαλονίκης μαζί με επτά ακόμη φορείς της πόλης. Το τριήμερο – μέρος της διεθνούς σειράς “Startup Weekend” ξεκινά στις 12 και τελειώνει στις 14 Μαΐου 2017, στους χώρους του OK!Thess (Αποδήμου Ελληνισμού και Κυδωνιών – περιοχή Ποσειδωνίου).

Συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΕΒΕ πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, 5 Μαΐου στα γραφεία του ΣΕΒΕ με τη συμμετοχή του Γενικού Γραμματέα ΔΟΣ & ΑΣ του Υπουργείου Εξωτερικών κ. Γιώργου Τσίπρα στην οποία συμμετείχε και η Αναπληρώτρια Γενική Γραμματέας ΔΟΣ & ΑΣ με έδρα στην Θεσσαλονίκη κα. Κυριακή Τεκτονίδου.

Σελίδα 1 από 70