17 Δεκέμβριος 2017

RSS Facebook Twitter

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Αναγνωσιμότητα στο εσωτερικό και στο εξωτερικό περιβάλλον, εξωστρέφεια και ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας για μείωση της ανεργίας, είναι τα βασικότερα πλεονεκτήματα που συνοδεύουν ευρωπαϊκές επιχειρηματικές Περιφέρειες προηγούμενων ετών, εκπρόσωποι των οποίων αντάλλαξαν εμπειρίες, στο πλαίσιο του διεθνούς συνεδρίου «Συμμαχία για την Επιχειρηματικότητα και Ανάπτυξη στη Δυτική Ελλάδα», που οργανώνει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, στην Πάτρα, ως ευρωπαϊκή επιχειρηματική Περιφέρεια 2017.

Το κοινωνικό εργαστήρι «Κήπος» Σεμινάρια θέλει να σας προσκαλέσει την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2017 

Υπάρχει ένα σπουδαίο κεφάλαιο γυναικείας δημιουργικότητας, ταλέντου και ικανοτήτων, που παραμένει αναξιοποίητο. Κι αυτό δεν ισχύει μόνο για τη χώρα μας, αλλά για όλη την Ευρώπη.

Σε ένα εντελώς νέο τοπίο θα βρεθούν το 2018 οι χρήστες των υπηρεσιών συνδρομητικής τηλεόρασης στην Ελλάδα. Vodafone και Wind "ανακατεύουν" την αγορά του pay tv,

Κυριακή, 03 Δεκέμβριος 2017 21:14

Το 44,5% ψώνισε στη διάρκεια της Black Friday

Στην πρακτική του Black Friday, που εφαρμόστηκε για δεύτερη χρονιά, φαίνεται ότι οι καταναλωτές ανταποκρίθηκαν σε μεγαλύτερο βαθμό σε σχέση με πέρυσι, προέβησαν σε αγορές, αν και ξόδεψαν ξανά μικρά ποσά, όπως προκύπτει από σχετική έρευνα που διενήργησε το Εργαστήριο Μάρκετινγκ MARLAB του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

Σε κυρίαρχο πυλώνα για την ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας, μαζί με τον τουρισμό και τη ναυτιλία, θα μπορούσε να εξελιχθεί, τα επόμενα χρόνια, 

Οκτώ επιχειρήσεις ελληνικών ή μικτών συμφερόντων, περιλαμβάνονται στον κατάλογο των 200 μεγαλύτερων επιχειρήσεων στην ΠΓΔΜ το 2016, τον οποίο εξέδωσε προσφάτως το οικονομικό περιοδικό Capital του εγχωρίου ομίλου Capital Media Group, όπως αναφέρει σε ενημερωτικό έγγραφό του το Γραφείο Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων του Γραφείου Συνδέσμου της Ελληνικής Δημοκρατίας στα Σκόπια.

Kάθε αξιόλογη επένδυση, που σέβεται το περιβάλλον, τους εργαζόμενους και τους κανόνες της αγοράς, πρέπει να θεωρείται εθνικός στόχος, και η Ελληνική Πολιτεία οφείλει κυριολεκτικά «να στρώνει κόκκινα χαλιά» για να την υποδεχθεί, αντιμετωπίζοντας αποτελεσματικά και διά παντός κάθε εμπόδιο που ορθώνεται από την εκτελεστική, νομοθετική και δικαστική λειτουργία, ανέφερε ο πρόεδρος του ΣΕΒ Θεόδωρος Φέσσας μιλώντας σε Συζήτηση του Κύκλου Ιδεών για την Εθνική Ανασυγκρότηση με θέμα «Δικαιοσύνη και Επενδύσεις».

Remarketing ή κατά το Ελληνικότερον επαναληπτικό marketing: Αυτός ο άγνωστος αυτός… 

Με τη βράβευση πέντε φιλόδοξων ελληνικών startups έκλεισε ο πρώτος κύκλος Heineken Growth Makers Nights. Πρόκειται για τις εταιρείες:

Σελίδα 1 από 79