25 Ιούνιος 2017

RSS Facebook Twitter

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

To INNOVAthess, η πρώτη «δεξαμενή συνεργασιών» στη Θεσσαλονίκη και την ευρύτερη περιοχή της Βορείου Ελλάδος, διοργανώνει το 3ο επαγγελματικό meet up με τίτλο «I Found my partner», την Τετάρτη 28 Ιουνίου, στις 20:15, στο Biscotto coffe+ στο Mediterranean Cosmos.

To INNOVAthess, η πρώτη «δεξαμενή συνεργασιών» στη Θεσσαλονίκη και την ευρύτερη περιοχή της Βορείου Ελλάδος, διοργανώνει το 3ο επαγγελματικό meet up με τίτλο «I Found my pαrtner», 

Νέο νομοσχέδιο για την ανάπτυξη των νεοφυών επιχειρήσεων (startups), στο πρότυπο της Ιταλίας, επεξεργάζεται το υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης, όπως επισήμανε ο υπουργός Δημήτρης Παπαδημητρίου, κατά την επίσκεψη του στην Αλεξάνδρεια Ζώνη Καινοτομίας στη Θεσσαλονίκη.

Όταν αναφερόμαστε στη νευρολογία μέσα σε έναν χώρο εργασίας, επί της ουσίας αναφερόμαστε στη νευρολογική δομή ενός ανθρώπου, η οποία και βγαίνει μέσα από τη συμπεριφορά του. 

Τον κατάλογο με τις 69 καινοτόμες μικρές επιχειρήσεις από 21 χώρες, που θα λάβουν συνολικά 100 εκατομμύρια ευρώ για τη 2η φάση του Μηχανισμού για τις Μικρές και Μεσαίες Επιχειρήσεις 

Μεγάλο ενδιαφέρον από την κινεζική αγορά για παιδικές τροφές διαπιστώθηκε κατά τη συμμετοχή της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στη μεγαλύτερη εμπορική έκθεση για τον κλάδο των τροφίμων και ποτών στην Ασία, "Sial China 2017", που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες μέρες στη Σαγκάη.

Η συμβολή της Επιχειρησιακής Έρευνας σε ένα ευρύτατο φάσμα επιστημονικών αντικειμένων αιχμής, -από την ηλεκτρονική διακυβέρνηση, 

Στις κρίσιμες ηλικίες κατά τις οποίες καλούνται να αποφασίσουν για τις σπουδές και το μέλλον τους, νέοι και νέες 14-18 ετών έχουν την ευκαιρία να κάνουν τα πρώτα τους βήματα στο μονοπάτι της επιχειρηματικότητας, παρακολουθώντας το Θερινό Σχολείο «ThesSummerSchool», το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας από τις 26 έως τις 30 Ιουνίου 2017.

Παρατείνεται έως την 15 Ιουνίου και ώρα 16:00 η υποβολή αιτήσεων χρηματοδότησης ερευνητικών έργων Ενιαία Δράση Κρατικών Ενισχύσεων Έρευνας, Τεχνολογικής Ανάπτυξης και Καινοτομίας «Ερευνώ - Δημιουργώ - Καινοτομώ».

Μια μεγάλη επένδυση της τάξεως των 400 εκατ. ευρώ, ένα εργοστάσιο παραγωγής αλουμίνας στα Άσπρα Σπίτια Βοιωτίας η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα στους επόμενους 18 μήνες, θα είναι η πρώτη κίνηση στην «νέα εποχή» στην οποία εισέρχεται ο όμιλος Μυτιληναίου. Το σχέδιο, στις βασικές του γραμμές, ξεδιπλώθηκε κατά τη διάρκεια της χθεσινής γενικής συνέλευσης όπου ο επικεφαλής του ομίλου Ευάγγελος Μυτιληναίος ανέλυσε και το σχέδιο για την αναδιάρθρωση του δανεισμού μέσω της έκδοσης ομολογιακού δανείου «το οποίο θα έχει το μεγαλύτερο ύψος και με το μικρότερο επιτόκιο στα ελληνικά χρονικά»

Σελίδα 1 από 72