12 Δεκέμβριος 2018

RSS Facebook Twitter

Διαβάστε επίσης


Warning: Creating default object from empty value in /home/thpress/public_html/components/com_k2/views/itemlist/view.html.php on line 146
thesspress

thesspress

info@thesspress.gr

Website URL:

Απαντήσεις σε βασικά ερωτήματα για την καταβολή του δώρου Χριστουγέννων στους μισθωτούς του ιδιωτικού τομέα δίνουν η ΓΣΕΕ και το Κέντρο Πληροφόρησης Εργαζομένων & Ανέργων της Συνομοσπονδίας.

Δε συνοδεύτηκε με πρόκριση στον τελικό η σημερινή (12/12) ελληνική συμμετοχή στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κολύμβησης σε 25αρα πισίνα, που διεξάγεται στην Κίνα.

Αυξημένους τους μισθούς τους μεταξύ 40-80 ευρώ θα δουν χιλιάδες υπάλληλοι του ευρύτερου δημόσιου τομέα στην Κύπρο, αφού στο μισθολόγιο θα περάσει από την 1η Ιανουαρίου 2019 η δεύτερη μείωση των περικοπών, που υπολογίζεται ότι θα έχει κόστος στα δημόσια οικονομικά γύρω στα 44 εκατ. ευρώ.

Tις μεταρρυθμίσεις ιδιαίτερα στον κοινωνικό τομέα, την έρευνα, τη μετανάστευση και την καταπολέμηση της τρομοκρατίας, που έχει κάνει το Κάιρο, επαινεί η Ευρωπαϊκή Επιτροπή σε σχετική έκθεση, εν όψει του Συμβουλίου Σύνδεσης ΕΕ-Αιγύπτου, στις 20 Δεκεμβρίου.

Η ΚΑΕ Άρης υπέγραψε την τηλεοπτική σύμβαση της συμφωνίας της ΕΡΤ με 11 ομάδες, παρότι είχε σημειώσει ότι δεν σκόπευε να το πράξει.

Στην αντεπίθεση πέρασε ο Βίτορ Μέλο Περέιρα.

Τετάρτη, 12 Δεκέμβριος 2018 14:14

Κατατέθηκε η πρόταση μομφής κατά της Μέι

Την αναμενόμενη πρόταση μομφής κατά της ηγεσίας της Τερέζα Μέι κατέθεσαν σήμερα το πρωί βουλευτές του Συντηρητικού Κόμματος, καθώς το σχέδιό της για το Brexit  έχει βυθίσει τη χώρα σε χάος.

Τα αξέχαστα τραγούδια του μεγάλου στιχουργού-συνθέτη Άκη Πάνου θα ερμηνεύσουν την Πέμπτη 13/12 οι μουσικοί Παναγιώτης Βερνάρδος, Δημήτρης Ατζέμης και Στέλιος Λέκκας στο Προπύλαιον.

Η Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου φαίνεται η επικρατέστερη ημερομηνία για την πληρωμή του υπόλοιπου 10% των αποζημιώσεων του 2017 από τον ΕΛΓΑ, σύμφωνα με πηγές του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείο Ειδήσεων, με τον αριθμό των δικαιούχων να ξεπερνά τις 60.000.

Εννιά στα δέκα ευρώ των εσόδων από φόρο εισοδήματος φυσικών προσώπων καταβάλλονται από το 19% των φορολογουμένων. Μόνο και μόνο αυτό το στοιχείο, το οποίο ενσωματώνεται στη μελέτη που εκπόνησε ο καθηγητής Βασίλης Ζουμπουλίδης, είναι αρκετό για να δείξει το μέγεθος της αδικίας του σημερινού φορολογικού συστήματος. Η επέκταση της συζήτησης σε άλλες κατηγορίες φορολογικών εσόδων αναδεικνύει αντίστοιχα ευρήματα. Λίγοι σηκώνουν τα μεγαλύτερα φορολογικά βάρη.

Σελίδα 1 από 5636