05 Απρίλιος 2020

RSS Facebook Twitter

Τετάρτη, 25 Μάρτιος 2020 19:00

JP Morgan: Βullish για τις ελληνικές τράπεζες, βλέπει περιθώρια ανόδου έως και... 300%

Overweight στάση διατηρεί η JP Morgan για τις τρεις από τις τέσσερις ελληνικές συστημικές τράπεζες – Alpha Bank, Εθνική Τράπεζα και Τράπεζα Πειραιώς.

 Κρατά ουδέτερη την αξιολόγηση της Eurobank εν μέσω της ασταμάτητης "καταιγίδας" που έχει προκαλέσει η πανδημία του κορονοϊού, έχοντας εξαϋλώσει τις αποτιμήσεις των μετοχών παγκοσμίως και ειδικά του ελληνικού τραπεζικού κλάδου, με τον σχετικό δείκτη να κινείται πλέον σε ιστορικά χαμηλά επίπεδα.

Όπως δείχνουν οι εκτιμήσεις της στην έκθεση για τις τράπεζες της κεντρικής και ανατολικής Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής (CEEMEA), τα περιθώρια ανόδου για τις ελληνικές τραπεζικές μετοχές διαμορφώνονται σε εντυπωσιακά υψηλά επίπεδα και έως το… 304%! Όπως τονίζει η JP Morgan, αυτά είναι και τα υψηλότερα στην περιοχή.

Πιο αναλυτικά, για την Alpha Bank η JP Morgan δίνει τιμή-στόχο τα 2,5 ευρώ και έτσι βλέπει περιθώριο ανόδου της τάξης του 296%. Για την Εθνική δίνει περιθώριο ανόδου 281% και τιμή-στόχο τα 3,8 ευρώ, για την Πειραιώς έχει τιμή-στόχο τα 4,2 ευρώ με περιθώρια ανόδου 304% και για την Eurobank δίνει τιμή-στόχο το 1 ευρώ με περιθώριο ανόδου 174%.

capital.gr

blog comments powered by Disqus
thesspress

thesspress

[email protected]