25 Μάιος 2019

RSS Facebook Twitter

Διαβάστε επίσης

Παρασκευή, 12 Ιανουάριος 2018 17:49

Χρίστος Δήμας: Ο Τσίπρας εμπαίζει τους πολύτεκνους

Ενδεικτικά, σύμφωνα με τα στοιχεία του Εισηγητή της Νέας Δημοκρατίας, «πολύτεκνη οικογένεια με 4 παιδιά και ετήσιο εισόδημα 26.000 ευρώ, που με τον Νόμο της ΝΔ, μέχρι σήμερα λάμβανε 2.640 ευρώ τον χρόνο, με τον Νόμο ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ θα λάβει 2.016 Ευρώ»

Ανέβηκαν οι τόνοι στη Βουλή με φόντο την περικοπή των επιδομάτων σε χιλιάδες οικογένειες τριτέκνων και πολύτεκνων. Ο Εισηγητής της Νέας Δημοκρατίας Χρίστος Δήμας, παρέθεσε δήλωση αλλά και Ερώτηση στη Βουλή του Πρωθυπουργού κ. Τσίπρα, με την οποία ως Αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήριζε άδικα τα ποσά των επιδομάτων επί κυβέρνησης ΝΔ, λέγοντας πως από εκείνα τα «άδικα επιδόματα» η κυβέρνηση περικόπτει σήμερα το 1/4.


Ενδεικτικά, σύμφωνα με τα στοιχεία του κ. Δήμα, «πολύτεκνη οικογένεια με 4 παιδιά και ετήσιο εισόδημα 26.000 ευρώ, που με τον Νόμο της ΝΔ, μέχρι σήμερα λάμβανε 2.640 ευρώ τον χρόνο, με τον Νόμο ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ θα λάβει 2.016 Ευρώ».

Η επιστολή της βουλευτού στον Τσίπρα
Ο Εισηγητής της ΝΔ κατέθεσε επιστολή βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ προς τον Πρωθυπουργό και την αρμόδια Υπουργό κυρία Θεανώ Φωτίου (σ.σ. αργότερα έγινε γνωστό πως πρόκειται για την κυρία Γεωργία Γεννιά) η οποία εμφανίζεται σε αυτή να μιλάει για «αδικία σε βάρος των τρίτεκνων και πολύτεκνων με εισοδήματα άνω των 13.500 ευρώ».

blog comments powered by Disqus
thesspress

thesspress

info@thesspress.gr