17 Ιούλιος 2018

RSS Facebook Twitter

ΠΟΛΙΤΙΚΗ


Warning: Creating default object from empty value in /home/thpress/public_html/components/com_k2/views/itemlist/view.html.php on line 146
thesspress

thesspress

info@thesspress.gr

Website URL:

Η προσπάθεια του ανθρώπου να διαιωνίσει πρωτίστως την εξωτερική του ομορφιά και εν συνεχεία την εσωτερική του ομαλότητα, παίρνει κάθε μέρα νέες διαστάσεις.

Ο επικεφαλής του κυβερνώντος Επαναστατικού Θεσμικού Κόμματος (PRI) του Μεξικού υπέβαλε την παραίτησή του τη Δευτέρα, μετά την ιστορική ήττα που υπέστη η παράταξη -η αδιαμφισβήτητη κυρίαρχος του παιχνιδιού το μεγαλύτερο μέρος της πρόσφατης ιστορίας της χώρας στο πολιτικό σκηνικό- στις προεδρικές και βουλευτικές εκλογές της 1ης Ιουλίου.

Ακριβά στοίχισε στο συγκρότημα «Pussy Riot» η πολύ σύντομη εμφάνισή τους στο τερέν, στον τελικό του Μουντιάλ.

Μία πρώτη νίκη, έστω και πύρρειο, κατάφερε η Βρετανίδα πρωθυπουργός Τερέζα Μέι στη Βουλή των Κοινοτήτων τη Δευτέρα το βράδυ παίρνοντας τελικά το πράσινο φως για να συνεχίσει τη στρατηγική της στο Brexit.

Αντιμέτωποι με την υποχρέωση να πληρώσουν έως και έξι διαφορετικούς φόρους ύψους 10,8 δισ. ευρώ για τα εισοδήματα του 2017, την ακίνητη περιουσία του 2018 και τα οχήματα που σκοπεύουν να χρησιμοποιήσουν το 2019 θα βρεθούν εκατομμύρια φορολογούμενοι, όπως επισημαίνει η Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας σε ανακοίνωσή της.

Βελτιώνονται θεαματικά, από χρόνο σε χρόνο, η εικόνα αλλά και οι εξαγωγικές επιδόσεις του ελληνικού κρασιού στην Αυστραλιανή αγορά.

Την Εθελοντική Εθνική Αξιολόγηση της Ελλάδας, στην οποία αναλύεται το έργο της Ελληνικής Κυβέρνησης για την εκπλήρωση των Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης (SDGs) του ΟΗΕ στη βάση της «Ατζέντας του 2030», παρουσίασε τη Δευτέρα στο Πολιτικό Φόρουμ Υψηλού Επιπέδου του ΟΗΕ για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη, ο Αναπληρωτής Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Σωκράτης Φάμελλος.

Τρίτη, 17 Ιούλιος 2018 10:00

Oι Les Au Revoir στο Mandon

Τετάρτη 18 Ιουλίου 2018, επιστρέφουν οι Les Au Revoir στο URBAN BALCONY του Mandon.

Στο Τόκιο μεταβαίνουν σήμερα ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ντόναλντ Τουσκ και ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, προκειμένου να υπογράψουν με την Ιαπωνία μία συμφωνία ελεύθερου εμπορίου, στέλνοντας ένα μήνυμα εναντίωσης στον προστατευτισμό.

Αφού έγινε το πρώτο άλμπουμ που ξεπέρασε το ένα δισεκατομμύριο stream στην πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του, το «Scorpion» του Drake έρχεται να σπάσει ακόμα ένα ρεκόρ που κατείχαν οι Beatles από το 1964.

Σελίδα 1 από 5235