14 Δεκέμβριος 2019

RSS Facebook Twitter

Διαβάστε επίσης

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τρίτη, 26 Νοέμβριος 2019 13:16

Το ΒΕΑ. εγκαινιάζει το e-Επιμελητήριο

Το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Αθήνας (ΒΕΑ) εγκαινιάζει το e-Επιμελητήριο, ώστε με ένα κλικ ο επιχειρηματίας να λαμβάνει τα έγγραφα που χρειάζεται. Αυτό αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΒΕΑ με αφορμή την έναρξη της πρώτης ψηφιακής έκδοσης επιμελητηριακού πιστοποιητικού. 

Διαρκής επιδίωξη, όπως δήλωσε ο πρόεδρος Παύλος Ραβάνης, είναι η διευκόλυνση της επιχειρηματικότητας και η ελάφρυνση των επιχειρηματιών από τα διοικητικά βάρη, με την αξιοποίηση ψηφιακών τεχνολογιών.

   Μέσω του «e-chamber», παρέχεται ένα σύνολο βασικών υπηρεσιών του Μητρώου του Επιμελητηρίου. Ο επιχειρηματίας, εισάγεται στη νέα ψηφιακή εποχή και θα μπορεί από την έδρα της επιχείρησής του:

   -Να αιτείται και να λαμβάνει ηλεκτρονικά: πιστοποιητικά εγγραφής, διαγραφής, ιστορικότητας μέλους, ψηφιακά υπογεγραμμένα, με ισχύ σε κάθε δημόσια Αρχή,

   -Να ενημερώνεται για τις συνδρομές του, να πληρώνει αυτοματοποιημένα και να λαμβάνει απόδειξη

   -Να τροποποιεί ο ίδιος στοιχεία επικοινωνίας του

   -Να ενημερώνεται προσωπικά, με e-mail, από τις υπηρεσίες του Β.Ε.Α.

   'Αμεσα δρομολογείται και θα υλοποιηθεί η ηλεκτρονική προεγγραφή και εγγραφή και για τα φυσικά πρόσωπα (ατομικές επιχειρήσεις).

   «Με τις τομές αυτές, το ΒΕΑ και τα Επιμελητήρια γενικότερα, έχουν συμβάλει, ώστε η Ελλάδα να αναδειχθεί στην πρώτη θέση στην ΕΕ και στην ενδέκατη στον κόσμο στη διεθνή αξιολόγηση, ως προς τη σύσταση μιας επιχείρησης» σημειώνεται στην ανακοίνωση.

blog comments powered by Disqus
thesspress

thesspress

[email protected]