02 Απρίλιος 2020

RSS Facebook Twitter

Τετάρτη, 25 Μάρτιος 2020 11:15

Τα 5 Αντικείμενα που Χρειάζεται η Είσοδος του Σπιτιού σας

Αν είστε αρχάριοι στο θέμα «διακόσμηση» τότε είμαστε σίγουροι πως δεν θα τολμάτε να δοκιμάσετε καινούργια και τολμηρά πράγματα με τον φόβο μήπως τελικά κάνετε κάτι λάθος.

Γι’αυτό είμαστε εμείς εδώ! Για να σας δώσουμε τις σωστές οδηγίες και να ξεκινήσουμε από τα βασικά.

Η είσοδος του σπιτιού είναι ο πρώτος χώρος που βλέπει ένας καλεσμένος με το που μπαίνει στο σπίτι σας. Αυτό σημαίνει πως πρέπει να είναι περιποιημένος, οργανωμένος και όμορφα διακοσμημένος.

Δείτε ποια είναι τα 5 βασικά αντικείμενα που χρειάζεται να έχει κάθε είσοδος σπιτιού για να είναι όμορφη και στιλάτη.

Ένα τραπέζι Θα χρειαστείτε κάτι για να ακουμπάτε τα απαραίτητα πάνω. Μπορεί αυτό να μην είναι τραπέζι αλλά να είναι μια κονσόλα ή ακόμα και ένα παγκάκι. Ό,τι νομίζετε ότι ταιριάζει στο δικό σας στιλ αλλά και στο στιλ του σπιτιού σας.

Φως Σίγουρα θα υπάρχει κάποια γωνιά στην είσοδό σας όπου θα μπορείτε να βάλετε ένα όμορφο επιδαπέδιο φωτιστικό. Η είσοδος χρειάζεται φως! Φυσικά αντί για επιδαπέδιο φωτιστικό μπορείτε να βάλετε ένα φωτιστικό στο ταβάνι ή και ένα επιτραπέζιο φωτιστικό πάνω στο τραπεζάκι.

Ένα φυτό Θα ομορφύνει την είσοδο του σπιτιού σας και θα της δώσει ζωή. Άλλωστε τα φυτά εσωτερικού χώρου είναι μεγάλη τάση φέτος και πολύ καλό φενγκ σούι. Οι ειδικοί λένε πως ένα φυτό στην είσοδο θα φέρει χρήματα στο σπίτι σας. Βάλτε τη γλάστρα σας είτε πάνω στο τραπέζι είτε δίπλα σε αυτό αν είναι μεγάλη.

Ένας καθρέφτης Ένας μεγάλος καθρέφτης πέρα από το ότι θα κάνει τον χώρο της εισόδου να δείχνει πιο μεγάλος, θα του δώσει και χαρακτήρα. Βάλτε έναν μεγάλο στρογγυλό καθρέφτη που είναι και μεγάλη τάση τελευταία.

Ένα χαλί Ένα ομορφο, ίδιαίτερο, χρωματιστό χαλί θα δώσει χαρακτήρα στην είσοδό σας. Είτε σας αρέσει στρογγυλό είτε μακρόστενο, τολμήστε το. Απλά έχετε και ένα όμορφο καλάθι σε μια γωνιά για να βάζετε τα παπούτσια σας με το που γυρνάτε στο σπίτι απ’έξω.

 

 

(spirossoulis.com)

blog comments powered by Disqus