22 Φεβρουάριος 2020

RSS Facebook Twitter

Τετάρτη, 12 Φεβρουάριος 2020 13:00

Virgil Abloh και Evian συνεργάστηκαν για τη συλλογή "Activate Movement"

Η Evian συνεργάστηκε με τον σχεδιαστή μόδας και καλλιτέχνη Virgil Abloh για μία περιορισμένης έκδοσης συλλογή που έχει στόχο την αντιμετώπιση του παγκόσμιου ζητήματος της βιωσιμότητας.

Η συλλογή «Activate Movement» περιλαμβάνει μια επιλογή επαναχρησιμοποιούμενων φιαλών νερού με μοτίβο σταγονιδίων που αντιπροσωπεύει τον πιθανό αντίκτυπο που μπορούν να κάνουν οι απλές μικρές αλλαγές.

Μαζί με τη συλλογή, η Evian ξεκινά επίσης το πρόγραμμα «Activate Movement» έναν διαγωνισμό αειφορικού σχεδιασμού που θα δώσει στους υποψήφιους ηλικίας 18-35 ετών την ευκαιρία να κερδίσουν υποτροφία ύψους 50.000 ευρώ για να συνεχίσουν την έρευνά τους.

«Πιστεύω ότι κάθε μικρό πράγμα που κάνεις μπορεί να αλλάξει την κατάσταση» δήλωσε ο Virgil Abloh, σύμβουλος δημιουργικού της Evian για τον σχεδιασμό βιώσιμης καινοτομίας. «Αυτό ενέπνευσε τη συλλογή “Activate Movement” επειδή μια μοναδική σταγόνα μπορεί να είναι το σημείο εκκίνησης θετικής αλλαγής. Κάθε ιδέα πρέπει να ξεκινήσει από κάπου, γι 'αυτό σκεφτόμασταν τι θα γινόταν αν μπορούσαμε να δημιουργήσουμε αυτόν τον χώρο; Έναν τόπο για την ενδυνάμωση της νέας γενιάς» είπε.

blog comments powered by Disqus