29 Μάρτιος 2020

RSS Facebook Twitter

Τρίτη, 08 Οκτώβριος 2019 09:29

Αυτά Είναι τα 4 Χρώματα που θα Κάνουν το Μικρό σας Διαμέρισμα να Δείχνει Μεγάλο!

Φυσικά και υπάρχουν κόλπα που μπορούν να μεγαλώσουν τουλάχιστον οπτικά το μικρό σας διαμέρισμα.

Ένα οργανωμένο και τακτικό διαμέρισμα, μερικά μίνιμαλ έπιπλα και πολλά ράφια για εξοικονόμηση χώρου είναι μερικοί από τους τρόπους που θα μεγαλώσουν το μικρό σας διαμέρισμα. Το χρώμα στους τοίχους όμως μπορεί να μεταμορφώσει ολοκληρωτικά την εικόνα του χώρου σας και την αίσθηση που αφήνει ένα δωμάτιο.

Ποια είναι, λοιπόν, τα 4 χρώματα που μπορούν να κάνουν έναν χώρο να δείχνει μεγαλύτερος;

Λευκό Κι όμως, το λευκό είναι ένα από τα 4 χρώματα που μπορεί να κάνει θαύματα σε έναν μικρό χώρο. Επιλέξτε την απόχρωση του λευκού που ταιριάζει στη δική σας αισθητική. Άλλωστε δεν έχει καμιά σημασία σε ό,τι αφορά το πόσο μεγάλος θα δείξει ο χώρος. Το λευκό είναι λευκό και η επίδρασή του στον χώρο σας θα είναι έτσι κι αλλιώς μεγάλη.

«Ζεστό» γκρι Όπως το λευκό έτσι και το απαλό γκρι μπορεί να μεγαλώσει έναν χώρο. Ένα γκρι δωμάτιο να είστε σίγουροι ότι θα είναι διαχρονικό, στιλάτο και πολύ μοντέρνο ταυτόχρονα.

Ένα ωραίο, έντονο μπλε Τα έντονα χρώματα μπορούν να δώσουν βάθος σε ένα δωμάτιο όταν χρησιμοποιούνται σωστά. Αν παρόλα αυτά δεν θέλετε να τολμήσετε μια τόσο μεγάλη αλλαγή μπορείτε απλά να βάλετε το έντονο μπλε στο ταβάνι σας. Έτσι θα μεγαλώσετε τον χώρο σας και θα τον «βαθύνετε» προς τα πάνω.

Το χρώμα της λεβάντας Ένα από τα πιο trendy χρώματα της χρονιάς μπορεί να μεγαλώσει τον χώρο σας. Σίγουρα το χρώμα της λεβάντας θα δώσει χαρακτήρα στον χώρο σας και θα τον φωτίσει δίνοντας την αίσθηση ότι είναι πολύ πιο μεγάλος. Τολμήστε το.

Έξτρα πληροφορία: Κάθε χρώμα μπορεί να κάνει έναν χώρο να δίνει την αίσθηση ότι είναι πιο μεγάλος από ότι πραγματικά είναι. Όλα έχουν να κάνουν με το πώς χρησιμοποιείτε το κάθε χρώμα και πώς οργανώνετε τον χώρο σας. Άλλωστε η «καλή» διακόσμηση σχετίζεται άμεσα με την τέχνη της ψευδαίσθησης και οι καλοί διακοσμητές είναι στην ουσία «μάγοι» που μπορούν να κάνουν μαγικά ακόμα και στον πιο «βαρετό» και μικρό χώρο.

 

 

(spirossoulis.com)

blog comments powered by Disqus