29 Μάρτιος 2020

RSS Facebook Twitter

Παρασκευή, 04 Οκτώβριος 2019 08:30

4 Διακοσμητικά Μαθήματα που Μάθαμε από την Βασίλισσα του Γαλλικού Στιλ!

Βάλτε την παριζιάνικη φινέτσα στο σπίτι σας.

Η Inès Marie Lætitia Églantine Isabelle de Seignard de La Fressange είναι μια Γαλλίδα που έχει πολύ στιλ. Μοντέλο, style icon, αριστοκράτισσα, σχεδιάστρια μόδας και συγγραφέας είναι γνωστή κυρίως για το βιβλίο της Parisian Chic, a Style Guide, το οποίο έγινε bestseller.

Όποιος θέλει, λοιπόν, να δημιουργήσει ένα στιλάτο σπίτι αρκεί να διαβάσει αυτό το βιβλίο και τη συνέχεια του που μόλις κυκλοφόρησε με τίτλο Maison: Parisian Chic at Home.

Ποια είναι τα 4 διακοσμητικά μαθήματα που μας δίνει η Ines για ένα όμορφο, παριζιάνικο σπίτι;

Το κλασικό κερδίζει πάντα Οτιδήποτε κλασικό δεν πρόκειται ποτέ να φύγει από τη μόδα. Επιλέξτε η βασική σας διακόσμηση να είναι κλασική και κάντε πάνω σε αυτήν μερικές μοντέρνες προσθήκες.

Φτιάξτε το σκηνικό Το προσωπικό στοιχείο και το γούστο σας πρέπει οπωσδήποτε να υπάρχουν στο σπίτι σας. Μην διακοσμήσετε το καινούργιο σας σπίτι με τη μια. Βάλτε τα βασικά έπιπλα και έπειτα κάντε τα υπόλοιπα σιγά-σιγά. Μια ωραία ιδέα είναι, για παράδειγμα, να βάψετε έναν τοίχο σε ένα χρώμα της επιλογής σας και έπειτα να βάλετε ράφια σε αυτόν και να τα διακοσμήσετε με μια προσωπική σας συλλογή ή μερικά βιβλία.

Μην παίρνετε τη διακόσμηση του σπιτιού σας πολύ στα σοβαρά Παίξτε με τα χρώματα, τις υφές και τα στιλ. Μπορείτε, για παράδειγμα, να βάλετε διαφορετικού χρώματος καρέκλες στην τραπεζαρία σας.

Δημουργήστε βάθος Για να δώσετε έμφαση σε κάποια συλλογή σας ή σε κάποια διακοσμητικά σας απλά βάψτε το φόντο τους σε κάποια σκούρα απόχρωση. Μπορείτε, για παράδειγμα, να βάψετε πράσινο έναν τοίχο σας φέρνοντας με αυτόν τον τρόπο το έξω μέσα. Έπειτα απλά διακοσμήστε τον τοίχο σας όπως θέλετε. Με αυτόν τον τρόπο θα δώσετε βάθος στον χώρο σας.

 

 

(spirossoulis.com)

blog comments powered by Disqus