19 Φεβρουάριος 2020

RSS Facebook Twitter

Δευτέρα, 30 Σεπτέμβριος 2019 09:00

Μαλακώστε την Industrial Διακόσμηση του Υπνοδωματίου με 6 Κινήσεις

Η industrial διακόσμηση είναι η βιομηχανική διακόσμηση που αποτελείται κυρίως από συνδυασμό υλικών, σωλήνες και στοιχεία με βιομηχανικές επιρροές.

Αν θέλετε να διακοσμήσετε το σπίτι σας με industrial διακόσμηση αλλά φοβάστε μην χάσει πόντους από την ζεστή του ατμόσφαιρα ακολουθήστε μερικά από τα παρακάτω τιπς.

Βάλτε χρώμα στο υπνοδωμάτιο Αν το υπνοδωμάτιό σας έχει βιομηχανική διακόσμηση μπορείτε εύκολα να του προσθέσετε ζεστασιά βάζοντας λίγο χρώμα πάνω στο κρεβάτι. Επιλέξτε σεντόνια, μαξιλαροθήκες και παπλώματα σε έντονα prints που δημιουργούν μια όμορφη αντίθεση με τις πιο σκληρές και απότομες γραμμές της industrial διακόσμησης.

Συνδυασμός υφών και χρωμάτων Μπορείτε να "ηρεμήσετε" έναν industrial χώρο προσθέτοντάς του διάφορα prints και χρώματα. Επιλέξτε παλ αποχρώσεις αν το δωμάτιο έχει πολλές διαφορετικές υφές για να μην βαρύνει πολύ ο χώρος.

Γκρι Το γκρι χρώμα είναι ένα από τα βασικά χρώματα που χρησιμοποιούνται στην industrial διακόσμηση. Το συγκεκριμένο χρώμα έχει το θετικό πως ζεσταίνει έναν χώρο και τον κάνει να φαίνεται πιο ζεστός και ήρεμος. Στο δωμάτιο της παρακάτω εικόνας έχει τοποθετηθεί γκρι χρώμα σε όλο τον τοίχο πίσω από το κρεβάτι και συγκεκριμένα τα τούβλα, που σε πολλά industrial δωμάτια τα βλέπουμε άβαφα, εδώ έχουν βαφτεί με ένα ζεστό γκρι χρώμα.

Vintage έπιπλα H industrial διακόσμηση χρησιμοποιεί σε έντονο βαθμό το συνδυασμό ξύλου και μετάλλου. Μπορείτε να σπάσετε λίγο τη σκληρότητα αυτών των υλικών και τις αυστηρές γραμμές αυτής της διακόσμησης βάζοντας μερικά vintage επιπλάκια και διακοσμητικά που θα γεμίσουν τον χώρο και θα του προσθέσουν ακόμα περισσότερο στιλ.

Ρόδες Οι ρόδες, τα τούβλα, οι σωλήνες είναι χαρακτηριστικά στοιχεία μιας industrial διακόσμησης. Σε αυτό το δωμάτιο έχει επιλεχθεί ένα κρεβάτι με ρόδες, οι τοίχοι είναι φτιαγμένοι από τούβλα που έχουν βαφτεί άσπρα και το πάτωμα είναι ξύλινο δίνοντας λίγη ζεστασιά στον χώρο. Η πολυθρόνα με τις έντονες ρίγες δίνει λίγο χρώμα στο σχετικά μουντό δωμάτιο.

Φλοράλ Αυτό το υπνοδωμάτιο στην παρακάτω εικόνα έχει δοκάρια και τάβλες που του δίνουν από μόνα τους μια industrail βάση. Βάζοντας ένα χαλί με έντονα φλοράλ σχέδια, μερικά μαξιλαράκια με φλοράλ ή λογότυπα και έναν πίνακα με έντονα χρώματα, το δωμάτιο αποκτάει περισσότερο στιλ χωρίς να χάνει την ταυτότητά του.

Η industrial διακόσμηση είναι φέτος πολύ της μόδας και έχουμε παρατηρήσει πως τα τελευταία χρόνια γίνεται όλο και πιο δημοφιλής. Δεν χρειάζεται να είστε αυστηροί όμως στη διακόσμηση με industrial στοιχεία. Μπορείτε να φέρετε αυτή τη διακόσμηση στα μέτρα σας προσθέτοντας μερικές πιο χαρούμενες πινελιές δίνοντας περισσότερη ζεστασιά στον χώρο. Προσέξτε μόνο να μην το παρακάνετε γιατί τότε θα χάσετε το στιλ που είχε προηγουμένως ο χώρος σας.

 

 

(spirossoulis.com)

blog comments powered by Disqus