19 Νοέμβριος 2019

RSS Facebook Twitter

Διαβάστε επίσης

Πέμπτη, 27 Ιούνιος 2019 20:30

Χρειάζεστε μια Ανανέωση; Αυτές Είναι οι Καλοκαιρινές Τάσεις στα Χρώματα!

Είμαστε πλέον στην αρχή του καλοκαιριού και ίσως αρκετοί από εσάς σκέφτεστε με ποιόν τρόπο μπορείτε να ανανεώσετε τον χώρο σας. Φυσικά, ένας από τους πιο εύκολους τρόπους να το κάνετε είναι να αλλάξετε τα χρώματα των τοίχων σας.

Πολλά ήταν τα χρώματα που είδαμε αυτή τη σεζόν, ωστόσο οι προτάσεις και οι ιδέες δεν σταματούν. Αν θέλετε, λοιπόν, να έχετε μια εικόνα για τα χρώματα και τις τάσεις αυτού του καλοκαιριού, διαβάστε παρακάτω.

Λευκό Μπορεί να μην αποτελεί μεγάλη έκπληξη, ούτε να είναι ιδιαίτερα πρωτοποριακό, αλλά η μια στέρεη απόχρωση του λευκού μπορεί να μεταμορφώσει σχεδόν οποιοδήποτε χώρο. Αν λοιπόν, θέλετε να ανανεώσετε τον χώρο σας χωρίς να πρέπει να στύψετε το μυαλό σας για να βρείτε απόχρωση, επιλέξτε το λευκό χωρίς δεύτερη σκέψη.

Γαλάζιο Το πρωινό φυσικό φως είναι πανέμορφο και συμβάλει στην χαλαρή και ήρεμη διάθεση του καλοκαιριού. Αν θέλετε να το αναδείξετε και ταυτόχρονα να προσθέσετε στυλ στον χώρο σας, επιλέξτε μια γαλάζια απόχρωση. Είναι χαρούμενο και θα σας φτιάξει τη διάθεση!

Κίτρο Το κίτρο είναι ένα από τα χρώματα της φετινής σεζόν και το καλοκαίρι είναι ίσως η καλύτερη εποχή αν θέλετε να το εντάξετε στη διακόσμησή σας. Η απόχρωση αυτή, που κάποτε εφαρμοζόταν αποκλειστικά σε κουζίνες, πλέον έχει «μεταναστεύσει» και στα υπόλοιπα δωμάτια, όπως το υπνοδωμάτιο και το καθιστικό.

Λιλά Η επιστροφή του λιλά είναι γεγονός και περιμένουμε πως και πώς να δούμε αυτή την τάση σε όλο και περισσότερα δωμάτια. Είναι διακριτικό, όμορφο και μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε (εκτός από το καθιστικό σας) και στο παιδικό δωμάτιο ή σε ένα home office.

Πράσινο Άλλο ένα χρώμα που απασχόλησε τη σεζόν και συνεχίζει να την απασχολεί, καθώς βλέπουμε να υπάρχει μια αυξανόμενη τάση γι αυτόν τον ψυχρό τόνο. Οι επιλογές σε αποχρώσεις είναι πολλές. Προτείνουμε τις πιο «θαμπές», ωστόσο αφήνουμε σε εσάς τον τελευταίο λόγο.

Ροζ Αν υπάρχει ένα χρώμα που έχει απασχολήσει πολύ την διακόσμηση εσωτερικών χώρων είναι το ροζ. Και ναι, η τάση αυτή παραμένει ακάθεκτη και ακμάζουσα. Μην διστάσετε να το χρησιμοποιήσετε στον χώρο σας και αν νιώθετε τολμηροί και ενθουσιώδεις, μην διστάσετε να το χρησιμοποιήσετε σε συνδυασμό με πράσινες ή ακόμα και κόκκινες αποχρώσεις!

 

 

(spirossoulis.gr)

blog comments powered by Disqus
thesspress

thesspress

info@thesspress.gr