18 Νοέμβριος 2019

RSS Facebook Twitter

Διαβάστε επίσης

Σάββατο, 01 Ιούνιος 2019 17:13

Hρθε η ώρα να πετάξεις το τσιμπιδάκι φρυδιών σου

Τα λεπτά φρύδια είναι κάτι που έχουμε αφήσει πίσω στη δεκαετία του 90, και απ'ότι φαίνεται θα μείνουν εκεί για πολλές δεκαετίες ακόμη.

Αντιθέτως τα πυκνά, πλούσια φρύδια είναι αυτό που αναζητά κάθε γυναίκα. Όσο περισσότερο έχουμε επέμβει στα φρύδια μας, τόσο πιο δύσκολο είναι να αποκτήσουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Καθώς λαμβάνω πολλά ερωτήματα από εσάς για το πώς μπορείτε να αποκτήσετε ξανά πυκνά φρύδια, σας υπενθυμίζω ότι το καστορέλαιο είναι το φυσικό υλικό που ενεργοποιεί το θήλακα της τρίχας και σε σχετικά μικρό χρονικό διάστημα, μπορείτε να έχετε ξανά τα πλούσια, φυσικά σας φρύδια.
Από την άλλη η σύγχρονη μέθοδος του microblending ή αλλιώς το γνωστό ημιμόνιμο τατουάζ φρυδιών είναι κάτι που προτιμούν αρκετές γυναίκες.

Όσο διάστημα διαρκεί το τατουάζ, αφήστε το φρύδι σας να αναπτυχθεί και μην πειράξετε ούτε μία τρίχα που είναι πάνω στο σχήμα.

Και ο τελευταίος και ίσως πιο εύκολος τρόπος για κάθε γυναίκα είναι να επενδύσει στο κατάλληλο προϊόν και καθημερινά να βάφει τα φρύδια της. Οι επιλογές είναι δύο μολύβι ή σκιά.

Συνήθως επιλέγουμε ένα με δύο τόνους πιο ανοιχτούς από το φυσικό χρώμα των φρυδιών μας και αυτό για να είναι πιο φυσικό το αποτέλεσμα. Ξεκινάμε πάντα πατώντας στο σχήμα που υπάρχει και ύστερα αρχίζουμε και γεμίζουμε από πάνω και αν χρειαστεί ελάχιστα από κάτω.

Ένα βουρτσάκι φρυδιών είναι πάντα βοηθητικό, καθώς ακόμα και αν το αποτέλεσμα του μακιγιάζ είναι έντονο, με δύο περάσματα γίνεται πιο απαλό και πλησιάζει στο φυσικό. Επίσης πριν ξεκινήσουμε να τα βάφουμε, τα χτενίζουμε για να δούμε ποια είναι τα όρια των φρυδιών μας, ενώ παράλληλα δίνουμε το κατάλληλο σχήμα.

Το 2019 λοιπόν μας είναι περισσότερο χρήσιμο το μολύβι ή σκιά φρυδιών παρά το τσιμπιδάκι.

Τέλος μην ξεχνάτε ότι με μία μάσκαρα φρυδιών μπορείτε να τελειοποιήσετε το σχήμα τους και να το σταθεροποιήσετε.

 

 

(bovary.gr)

blog comments powered by Disqus
thesspress

thesspress

info@thesspress.gr