21 Φεβρουάριος 2020

RSS Facebook Twitter

Πέμπτη, 30 Μάιος 2019 19:30

Το Greek Blue Είναι το Χρώμα που έχει Γίνει Ανάρπαστο σε όλο τον Κόσμο!

Το Greek Blue είναι ένα χρώμα που έχει γίνει τεράστια μόδα σε όλο τον κόσμο και συνεχώς εξαπλώνεται. Πρόκειται για ένα πακέτο αποχρώσεων με πιο δημοφιλείς τους πιο έντονους μπλε και σκουρόχρωμους τόνους.

Σε πολλά σπίτια στο εξωτερικό αλλά και στην Ελλάδα συνδυάζεται το μπλε χρώμα με γεωμετρικά σχέδια ώστε να είναι πιο σαφής η αναφορά στο ελληνικό στοιχείο. Το σύμβολο του μαιάνδρου είναι ιδιαίτερα δημοφιλές και μία από τις κορυφαίες τάσεις της σεζόν.

Επιλέξαμε διάφορα σημεία του σπιτιού για να σας δώσουμε ιδέες σχετικά με το πού και πώς να διακοσμήσετε με το Greek Blue χρώμα αλλά και τα γεωμετρικά σχέδια που τόσο είναι της μόδας φέτος.

Χρώμα στο δωμάτιο Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Greek Blue με πολλούς τρόπους μέσα στο υπνοδωμάτιο. Μια επιλογή είναι να βάψετε τους τοίχους σε μια όμορφη έντονη μπλε απόχρωση που παραπέμπει σε Ελλάδα. Κρατήστε το δωμάτιο σε απλές διακοσμητικές γραμμές. Τα μεταλλικά έπιπλα και αντικείμενα θα ταιριάξουν πολύ με το έντονο χρώμα στους τοίχους.

Φυσικά μπορείτε να βάλετε το greek blue και σε όποιο άλλο χώρο του σπιτιού θέλετε.

Μια άλλη λύση είναι να επιλέξετε ένα πολύ απαλό χρώμα για τους τοίχους και να ενισχύσετε τη διακόσμηση με έντονα μπλε διακοσμητικά που θα δώσουν ζωντάνια στον χώρο σας.

Αν σκέφτεστε ότι θα βαρεθείτε γρήγορα το μπλε χρώμα στους τοίχους (κάτι που δεν πρόκειται να συμβεί εύκολα), επιλέξτε το μπλε για τα σκεπάσματα στο κρεβάτι σας που μπορείτε να τα αλλάζετε όποτε θέλετε.

Το σκούρο μπλε σε συνδυασμό με υφάσματα με γεωμετρικά σχέδια είναι μια υπέροχη επιλογή - κυρίως αν τα επιπλά σας είναι λευκά.

Πίνακες Οι πίνακες πάντα κάνουν τη διαφορά σε έναν χώρο και δίνουν απίστευτο στιλ ακόμα και στα πιο άδεια δωμάτια. Επιλέξτε έναν πίνακα με αποχρώσεις του Greek Blue και συνδυάστε τα χρώματα του πίνακα στη διακόσμησή σας. Διαλέξτε μία απαλή απόχρωση για τον τοίχο και κρατήστε τα έντονα μπλε για τα διακοσμητικά αντικείμενα του χώρου.

Χρώμα στο σαλόνι Μια άλλη ιδέα που μας αρέσει πολύ και είναι πάρα πολύ της μόδας στο εξωτερικό είναι οι Greek Blue καναπέδες που κάνουν τον χώρο σας να δείχνει πολύ μοντέρνος και ζωντανός. Όπως θα δείτε και στη φωτογραφία παρακάτω, το μπλε του καναπέ δεν περιορίζει καθόλου τις χρωματικές επιλογές για το υπόλοιπο δωμάτιο.

Συνδυάστε το μπλε του καναπέ με την πόρτα σας βάφοντάς την επίσης σε μια σκούρα μπλε απόχρωση.

Κουρτίνες Στο σαλόνι της παρακάτω φωτογραφίας έχουν επιλεγεί πολυθρόνα και μαξιλάρια σε μπλε αποχρώσεις και κουρτίνες με το σύμβολο του μαιάνδρου. Το αποτέλεσμα είναι πολύ σικ και όμορφο.

Μπλε διακοσμητικά Οι κανάτες σε μπλε χρώμα που έχουν το σχήμα αρχαίων σκευών ή αγγείων σε συνδυασμό με μπλε τοίχους ή έπιπλα θα κάνουν τον χώρο σας να δείχνει πιο ελληνικός και σικ ταυτόχρονα.

Χρώμα στην κουζίνα Στην κουζίνα έχετε επίσης πολλές επιλογές για να διακοσμήσετε με το Greek Blue. Μπορείτε να επιλέξετε μια από τις μπλε αποχρώσεις για τα ντουλάπια σας και να τα συνδυάσετε με κάποιο άλλο μπλε στοιχείο μέσα στον χώρο.

Αν θέλετε κάτι πιο μοντέρνο επιλέξτε ανοιχτά ντουλάπια και βάψτε το εσωτερικό τους σε μπλε απόχρωση. Το μπλε ταιριάζει πολύ με το κίτρινο, όπως θα δείτε και στην παρακάτω εικόνα.

Χρώμα στο μπάνιο Κάντε το μπάνιο σας να ξεχωρίζει φάβοντάς το σε μια έντονη μπλε απόχρωση. Ξεφύγετε από τα συνηθισμένα και δώστε στο μπάνιο τη διακοσμητική προσοχή που στερείται αυτός ο χώρος του σπιτιού!

Χρώμα στη βεράντα Το Greek Blue ταιριάζει φανταστικά και στη διακόσμηση της βεράντας. Επιλέξτε έπιπλα με μπλε μαξιλάρια και διακοσμήστε με φούξια και κίτρινες πινελιές που θα δώσουν ζωντάνια και χαρακτήρα στον χώρο σας.

 

 

 

(spirossoulis.com)

blog comments powered by Disqus