17 Ιούλιος 2019

RSS Facebook Twitter

Διαβάστε επίσης

Τετάρτη, 03 Απρίλιος 2019 15:51

Men’s Fashion: Τα αξεσουάρ και η «δύναμή» τους

Μετά το Denim Jacket και τους τρόπους για να το φορέσεις το χειμώνα, αλλά και μετά τη Μπαντάνα -το απόλυτο 90’s αξεσουάρ-  σου έχω μερικά από τα πιο hot αξεσουάρ της εποχής που διανύουμε, τα οποία θα προσθέσουν στο outfit σου αυτό που μέχρι πρότινος έλειπε.

Του Κωνσταντίνου Τανιά

1) Ρολόι: Η κλασική επιλογή που δε θα σε προδώσει ποτέ

Από πάντα, το ρολόι συμπλήρωνε το ντύσιμο ανδρών και γυναικών, δίνοντας μια πιο εκλεπτυσμένη νότα στην όλη εικόνα. Άλλωστε, δεν πρέπει να ξεχνάμε τον πρακτικό χαρακτήρα ενός ρολογιού, πέρα από το ότι κοσμεί τον καρπό μας.

 

2) Δαχτυλίδια (Ναι, δαχτυλίδια!)

Τα τελευταία χρόνια, τα δαχτυλίδια έχουν ενταχθεί δυναμικά και στη συλλογή με αξουσουάρ των ανδρών. Μη φοβηθείς να συνδυάσεις δύο – τρία ή ακόμα και τέσσερα δαχτυλίδια μαζί, ακόμα και σε διαφορετικές αποχρώσεις. Μαύρα με ασημένια, μαύρα με χρυσά, ακόμα και ασημένια με χρυσά -όσο παράταιρο κι αν το φαντάζεσαι- τα δαχτυλίδια είναι αυτά που θα δώσουν στιλ μέχρι και στα άκρα σου.

 

3) Chains (Αλυσίδες, για να μιλάμε κι ελληνικά!)

Αλυσίδες στο λαιμό, στα χέρια, στα παντελόνια, ακόμα και στα sneakers, δίνουν αυτήν τη λεπτομέρεια που αναζητάς για να απογειώσεις το στιλ σου. Το θετικό της υπόθεσης είναι πως στο εμπόριο θα βρεις πολλά παντελόνια, τα οποία έχουν τοποθετημένη την αλυσίδα τους, χωρίς να χρειαστεί να την αγοράσεις. Βέβαια, σε περίπτωση που θέλεις να αγοράσεις μια αλυσίδα με σκοπό να την αξιοποιήσεις διαφορετικά, δε θα δυσκολευτείς στο να την εντοπίσεις, μιας και πλέον κυκλοφορούν παντού.

 

4) Ζώνη: Μη σκεφτείς ότι δε θα την προσέξει κανείς

Τα τελευταία 2-3 χρόνια, οι ζώνες που κρέμονται (θα καταλάβεις τι εννοώ στις φωτογραφίες) αποτελούν trend, καθώς και κάτι πρωτοποριακό για τα δεδομένα της μόδας. Ζώνες με γράμματα, μονόχρωμες, με μεγάλες αγκράφες και διάφορες υφές – έχουν έρθει για να μείνουν, προσθέτοντας στιλ και μετατρέποντας ένα απλό outfit σε κάτι πιο ξεχωριστό. Σε περίπτωση που είσαι λάτρης πιο διακριτικών επιλογών, οι ζώνες κανονικού μεγέθους είναι αυτές που σου ταιριάζουν. Για να τονίσεις μια τέτοια ζώνη, μπορείς να φορέσεις την μπλούζα σου μέσα από το παντελόνι ή να τοποθετήσεις το μπροστινό κομμάτι αυτής μέσα από το παντελόνι, έτσι ώστε να δημιουργηθεί η ασυμμετρία που τόσο μας αρέσει, τονίζοντας μ’ αυτόν τον τρόπο την αγκράφα της ζώνης σου.

blog comments powered by Disqus
thesspress

thesspress

info@thesspress.gr