08 Δεκέμβριος 2019

RSS Facebook Twitter

Διαβάστε επίσης

Τρίτη, 27 Νοέμβριος 2018 21:40

Τα 4 χρώματα που Πρέπει να Βάλετε στο Σπίτι σας το 2019!

Κάθε χρόνο περιμένουμε την επίσημη ανακοίνωση των ειδικών για το ποια θα είναι τα χρώματα 

που θα κυριαρχήσουν και θα γίνουν τα «next big trends» που θα πρέπει να λάβουμε υπόψιν μας στη διακόσμηση του σπιτιού μας.

Μέσα στα χρόνια που πέρασαν έχουμε δει πολλά χρώματα να γίνονται τάση. Οι αποχρώσεις του πορτοκαλί, τα απαλά ροζ, το έντονο πράσινο… είναι μερικά από αυτά που άλλα ήρθαν για να μείνουν και άλλα ήρθαν και έφυγαν.

Φέτος έχουμε 4 πολύ «δυνατά» χρώματα που κατά τη δική μας γνώμη ήρθαν για να μείνουν γιατί είναι πολύ στιλάτα, ρομαντικά και δυναμικά ταυτόχρονα. Δείτε ποια είναι αυτά.

Το χρώμα του μανιταριού (ένας συνδυασμός γκρι και καφέ) Πρόκειται για ένα «ήρεμο», σοφιστικέ, όμορφο χρώμα που μπορεί να ταιριάξει όμορφα σε κάθε σπίτι. Είναι ένα αρκετά ουδέτερο χρώμα και μπορεί να συνδυαστεί τέλεια με πολλά άλλα χρώματα. Το λατρεύουμε!

Μπλε-πετρόλ Είναι μια ιδιαίτερη απόχρωση του μπλε που σίγουρα δεν θα βάλετε σε όλο σας το σπίτι αλλά σε έναν τοίχο, σε μια κολώνα ή και σε μια πολυθρόνα σας. Μπορείτε να βάλετε το χρώμα του μανιταριού στους τοίχους του σαλονιού σας και να το συνδυάσετε με έναν μπλε-πετρόλ καναπέ.

Το χρώμα του κόκκινου άργιλου Είναι ένα από τα χρώματα που αποτελούν τεράστια τάση. Το χρώμα της «ζεστής» τερακότα  μπορεί να μπει με διάφορους τρόπους στο σπίτι σας. Μπορείτε να βάψετε απλά μια λωρίδα στον τοίχο σας όπως φαίνεται και στην φωτογραφία ή και έναν ολόκληρο τοίχο αν είστε από τους τολμηρούς.

Το πράσινο του κήπου Είναι μια πολύ «γλυκιά» απόχρωση του πράσινου που μπορεί να σας χαλαρώνει στο λεπτό. Βάλτε αυτό το χρώμα στην κουζίνα σας ή και στο υπνοδωμάτιο για έξτρα χαλάρωση και ηρεμία. Αν μάλιστα το συνδυάσετε και με γήινες αποχρώσεις το αποτέλεσμα θα είναι και όμορφο και αναζωογονητικό.

blog comments powered by Disqus