18 Απρίλιος 2019

RSS Facebook Twitter

Διαβάστε επίσης

Σάββατο, 08 Σεπτέμβριος 2018 22:45

7 Πράγματα που θα Πέταγε ένας Διακοσμητής από το Σπίτι σας Τώρα!

Η ανανεώση του σπιτιού σας είναι σαν το καθάρισμα της ντουλάπας σας. 

Για να την κάνετε θα πρέπει να ξεφορτωθείτε πολλά «άχρηστα» πράγματα από αυτό. Δείτε ποιες είναι οι 7 αλλαγές που θα έκανε αυτή τη στιγμή ένας διακοσμητής στο σπίτι σας.

Πολύ «χτυπητά» διακοσμητικά

Μην το παρακάνετε με τα πολλά και φανταχτερά διακοσμητικά. Επιπλέον, καλό είναι, αν ο χώρος σας είναι μικρός, να μην έχετε πολλά αντικείμενα που να ακουμπούν ολόκληρα στο πάτωμα. Για να φαίνεται μεγαλύτερος ο χώρος σας όσο λιγότερα πράγματα έχετε που ακουμπούν στο πάτωμα τόσο το καλύτερο. Για παράδειγμα, καλό είναι να έχετε στο σαλόνι σας έπιπλα που δεν ακουμπούν εντελώς σε αυτό (έναν καναπέ με ποδαράκια που είναι πιο ψηλά από τον υπόλοιπο καναπέ). 

Δερμάτινοι καναπέδες

Πολλοί είναι οι διακοσμητές που δεν θα έβαζαν δερμάτινους καναπέδες στο δικό τους σπίτι. Οι άνθρωποι πολλές φορές επιλέγουν δερμάτινους καναπέδες επειδή δεν λεκιάζουν αλλά αυτό δεν είναι το σωστό κριτήριο για την επιλογή ενός καναπέ. Βάλτε χρώμα στο σαλόνι σας επιλέγοντας έναν πιο χαρούμενο καναπέ. Ακόμα, όμως, κι αν επιλέξετε κάτι μονόχρωμο και σε γήινη απόχρωση φροντίστε να το κάνετε πιο ενδιαφέρον με την προσθήκη πιο χρωματιστών διακοσμητικών.

Χριστουγεννιάτικα ή Πασχαλινά διακοσμητικά εκτός γιορτών

Τα διακοσμητικά των γιορτών πρέπει να διακοσμούν τους χώρους σας μόνο κατά την περίοδο των γιορτών. Διαφορετικά καλό είναι να φυλάσσονται.

Απλές, βαρετές ταπετσαρίες

Μην χρησιμοποιείτε κοινές, βαρετές ταπετσαρίες χωρίς κανένα ενδιαφέρον. Αν θέλετε να βάλετε ταπετσαρία σε κάποιον από τους τοίχους του σπιτιού σας τότε επιλέξτε κάτι πιο ενδιαφέρον όχι μόνο οπτικά αλλά και στην υφή.

Αντικείμενα που έχουν «λήξει»

Μην έχετε αντικείμενα στο σαλόνι σας ή και σε οποιονδήποτε άλλο χώρο του σπιτιού που έχουν «λήξει». Πετάξτε, για παράδειγμα, παλιά περιοδικά που δεν χρειάζεστε πια ή και βιβλία που δεν έχετε διαβάσει και δεν έχετε σκοπό να διαβάσετε ποτέ. 

Ακαταστασία εισόδου

Μην αφήνετε τα παπούτσια και τα παλτό σας (τους χειμερινούς μήνες) στην είσοδο του σπιτιού. Είναι πολύ σημαντικό η είσοδος να είναι τακτοποιημένη και οργανωμένη. Είναι το πρώτο πράγμα που βλέπουν οι καλεσμένοι σας.

Ακαταστασία γραφείου

Προσπαθείτε να έχετε το γραφείο σας όσο πιο τακτοποιημένο γίνεται. Είναι λογικό, αν δουλεύετε από το σπίτι, να επικρατεί ένας πανικός σε αυτό αλλά κάντε μια προσπάθεια να το βάζετε σε τάξη μετά το τέλος της δουλειάς.

 

 

(spirossoulis.com)

 

blog comments powered by Disqus
thesspress

thesspress

info@thesspress.gr