02 Απρίλιος 2020

RSS Facebook Twitter

Πέμπτη, 12 Μάρτιος 2020 20:11

Κοροναϊός: Σε συγχωνεύσεις πτήσεων προχωρεί η AEGEAN

Οι τροποποιήσεις αφορούν το διάστημα έως και τις 8 Απριλίου
Σε αλλαγές και συγχωνεύσεις πτήσεων προχωρεί η AEGEAN λόγω αλλαγών στην επιβατική κίνηση που προκαλούνται από τον κοροναϊό (COVID-19) και τους υποχρεωτικούς ταξιδιωτικούς περιορισμούς που έχουν επιβληθεί από αρκετές χώρες για τον περιορισμό της εξάπλωσής του.


Οι σχετικές τροποποιήσεις στο πρόγραμμα δρομολογίων θα ισχύσουν για την περίοδο έως και 8 Απριλίου 2020 και θα αφορούν δρομολόγια, τόσο στο δίκτυο του εξωτερικού όσο και του εσωτερικού, ενώ θα έχουν κυρίως τη μορφή συγχωνεύσεων πτήσεων.

 Για τον λόγο αυτό, η εταιρεία συνιστά στους επιβάτες να ελέγχουν την κατάσταση της πτήσης τους εγκαίρως, ώστε να αποφευχθεί η ταλαιπωρία, σε περίπτωση που εφαρμοστούν εκτάκτως πιθανοί ταξιδιωτικοί περιορισμοί ή ακυρώσεις πτήσεων.

Για περισσότερες λεπτομέρειες αναφορικά με τις αναπροσαρμογές του πτητικού προγράμματος, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερώνονται από την ειδικά διαμορφωμένη ιστοσελίδα Τρέχουσες ενημερώσεις COVID-19  ή από την υπηρεσία Flight Schedule.

Η εταιρία παρακαλεί επίσης τους επιβάτες να επιβεβαιώσουν ότι τα στοιχεία επικοινωνίας που έχουν δηλώσει, τόσο στην πλατφόρμα My AEGEAN όσο και κατά την έκδοση του εισιτηρίου τους, είναι σωστά ώστε να δίνεται η δυνατότητα άμεσης ενημέρωσης από την AEGEAN, σε περίπτωση που η πτήση τους τροποποιείται.

Η AEGEAN επαναλαμβάνει ότι θα συνεχίσει να παρακολουθεί το ζήτημα και να συνεργάζεται με τις αρμόδιες αρχές για τυχόν περαιτέρω βήματα, που ενδέχεται να απαιτηθούν, «καθώς η υγεία και η ασφάλεια των επιβατών και του προσωπικού αποτελούν ύψιστη προτεραιότητα».

 

blog comments powered by Disqus
thesspress

thesspress

[email protected]