23 Σεπτέμβριος 2019

RSS Facebook Twitter

Διαβάστε επίσης

Δευτέρα, 04 Ιούνιος 2018 20:20

Περισσότερες από 90 Ελληνικές εταιρείες στη Διεθνή Έκθεση Προϊόντων Ιδιωτικής Ετικέτας PLMA 2018

Ολοκληρώθηκε η εκπροσώπηση της Ελλάδας από τον Οργανισμό Enterprise Greece (Ελληνική Εταιρία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου) στην 33η Διεθνή Έκθεση προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας (Private Label) PLMA 2018, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 29 και 30 Μαΐου 2018, στο 'Αμστερνταμ στην Ολλανδία.

Η PLMA είναι η μεγαλύτερη και σημαντικότερη παγκοσμίως Διεθνής Έκθεση στον τομέα προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας, παρουσιάζοντας ό,τι πιο καινοτόμο έχει να επιδείξει ο εν λόγω τομέας. Η έκθεση, δίνει την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να παρουσιάσουν προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας σε ένα ευρύ φάσμα υποψηφίων πελατών, στο οποίο συγκαταλέγονται οι σημαντικότεροι λιανέμποροι, εισαγωγείς, εκπρόσωποι αλυσίδων σούπερ μάρκετ και Discount Super Markets, χονδρέμποροι κ.λ.π από Ευρώπη, Νότια και Βόρεια Αμερική, Ασία και Αφρική.

Η χώρα μας εκπροσωπήθηκε από περισσότερες από 90 εταιρείες, που παράγουν τρόφιμα, ποτά και άλλα δημοφιλή προϊόντα στην κατηγορία του Private Label. Στο εθνικό περίπτερο που οργάνωσε ο Enterprise Greece, φιλοξενήθηκαν σε 435 τετραγωνικά μέτρα, 28 δυναμικές εξαγωγικές επιχειρήσεις, κυρίως του κλάδου των τροφίμων και ποτών, οι οποίες παρουσίασαν εξαιρετικά ελληνικά προϊόντα διατροφής. Το ενδιαφέρον των ξένων επισκεπτών για τα ελληνικά τρόφιμα ήταν πολύ μεγάλο, συντελώντας στο να πραγματοποιηθούν περισσότερες από 1.000 επιχειρηματικές συναντήσεις μεταξύ των Ελλήνων εξαγωγέων και των επισκεπτών-επαγγελματιών, που αναμένεται να δημιουργήσουν προοπτικές για περαιτέρω διείσδυση των ελληνικών προϊόντων στα ράφια των μεγαλύτερων λιανέμπορων στο κόσμο.

blog comments powered by Disqus
thesspress

thesspress

info@thesspress.gr