24 Μάρτιος 2019

RSS Facebook Twitter

Διαβάστε επίσης

Δευτέρα, 02 Απρίλιος 2018 20:45

Η παραδοσιακή κινεζική ιατρική αντικείμενο επιχειρηματικών επαφών στην Αθήνα

Αποστολή επιχειρηματιών με επικεφαλής τον υφυπουργό της Εθνικής Επιτροπής Υγείας και Οικογενειακού Προγραμματισμού της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας και επίτροπο του Κρατικού Οργανισμού Παραδοσιακής Κινέζικης Ιατρικής, 

Wang Guoqiang, θα επισκεφθεί την Αθήνα από τις 16 έως τις 18 Απριλίου 2018, σύμφωνα με ανακοίνωση της Εθνικής Ελληνικής Επιτροπής του Διεθνούς Εμπορικού Επιμελητηρίου.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας του Διεθνούς Εμπορικού Επιμελητηρίου με το επιμελητήριο Silk Road Chamber of International Commerce (SRCIC) θα διοργανωθεί συνάντηση με επιχειρήσεις και εκπροσώπους του χώρου, στις 17 Απριλίου.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης με την αντιπροσωπεία, θα εκτιμηθεί η δυνατότητα αξιοποίησης των παραδοσιακών προϊόντων κινεζικής ιατρικής στην Ελλάδα και η αντιπροσωπεία θα ενημερώσει σχετικά με την ανάπτυξη της παραδοσιακής κινεζικής ιατρικής στην Κίνα καθώς και σε όλο τον κόσμο. Οι δύο πλευρές θα μπορούν να ανταλλάξουν απόψεις σχετικά με θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος σχετικά με την παραδοσιακή ιατρική.

blog comments powered by Disqus
thesspress

thesspress

info@thesspress.gr