26 Ιούνιος 2019

RSS Facebook Twitter

Διαβάστε επίσης

Τρίτη, 13 Μάρτιος 2018 23:00

Τα «Μονοπάτια» και φέτος στη Θεσσαλονίκη!

Η δράση του Skywalker.gr συνεχίζεται για μία ακόμη χρονιά στη Θεσσαλονίκη από τις 26 έως τις 30 Μαρτίου 2018 και ώρες 10:00-16:00 με την παράλληλη διεξαγωγή του 31ου Μονοπατιού Επιχειρηματικότητας, του 4ου Μονοπατιού Αναζήτησης Εργασίας και του 15ου Μονοπατιού Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας.

Τα «Μονοπάτια» είναι πενθήμερα βιωματικά σεμινάρια με σκοπό την παροχή αξιοποιήσιμων πληροφοριών για την εργασία και την επιχειρηματικότητα, στα οποία η συμμετοχή του κοινού είναι χωρίς χρέωση.

Τα Μονοπάτια Επιχειρηματικότητας προσφέρουν τις πρώτες βασικές γνώσεις σε όσους θέλουν να ιδρύσουν τη δική τους επιχείρηση. Οι εκπαιδευόμενοι προσεγγίζουν τις βασικές αρχές, τις μεθόδους και τα εργαλεία του επιχειρείν και εκπαιδεύονται στις απαραίτητες δεξιότητες του επιχειρηματία.


Πρόγραμμα του 31ου Μονοπατιού Επιχειρηματικότητας και δηλώσεις συμμετοχής.

Τα Μονοπάτια Αναζήτησης Εργασίας παρέχουν πληροφορίες για μία αποτελεσματική αναζήτηση εργασίας με θεματολογία το σωστό βιογραφικό σημείωμα, τη συνέντευξη εργασίας, την επαγγελματική αυτοπαρουσίαση, τις τάσεις της σύγχρονης αγοράς κ.ά., εκπαίδευση κατά την οποία οι συμμετέχοντες ενδυναμώνονται και επικαιροποιούν τις γνώσεις τους στην αναζήτηση εργασίας.
Πρόγραμμα του 4ου Μονοπατιού Αναζήτησης Εργασίας και δηλώσεις συμμετοχής.

Τα Μονοπάτια Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας παρέχουν ουσιώδεις γνώσεις σε όσους θέλουν να ιδρύσουν τη δική τους κοινωνική επιχείρηση. Οι συμμετέχοντες έχουν την ευκαιρία να κατανοήσουν τις βασικές αρχές και αξίες, τις μεθόδους, το νομικό, φορολογικό και χρηματοδοτικό πλαίσιο της κοινωνικής επιχειρηματικότητας και να εξετάσουν τη συμβατότητά τους με το αντικείμενο.
Πρόγραμμα του 15ου Μονοπατιού Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας και δηλώσεις συμμετοχής.

Λόγω της δομής του προγράμματος η συμμετοχή των ενδιαφερομένων μπορεί να αφορά μόνο σε ένα από τα τρία Μονοπάτια. Προϋπόθεση για την ένταξη στο τμήμα είναι η παρακολούθηση ολόκληρου του σεμιναρίου και όχι τμήματος αυτού.

Όλοι οι συμμετέχοντες λαμβάνουν βεβαίωση παρακολούθησης.

Την επιστημονική ευθύνη κατάρτισης του εκπαιδευτικού προγράμματος έχει η Career Design. 

Περισσότερες πληροφορίες στο www.footstep.gr ή στο τηλέφωνο 2310326712.

Τόπος διεξαγωγής: Οικοσύστημα Καινοτομίας Θεσσαλονίκης OK!Thess, Γωνία Κυδωνιών & Μαρίας Κάλλας

blog comments powered by Disqus
thesspress

thesspress

info@thesspress.gr