20 Οκτώβριος 2019

RSS Facebook Twitter

Διαβάστε επίσης

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Ξεκινούν αύριο, 16 Οκτωβρίου, στην Άρτα και συνεχίζονται μέχρι και τις 18 του μηνός, οι εργασίες του 11ου Συνεδρίου Γυναικείας Επιχειρηματικότητας Μακροπεριφέρειας Αδριατικής και Ιονίου.

Με απόφαση του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνι Γεωργίαδη, η οποία θα δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως τις επόμενες ημέρες, παρατείνεται η προθεσμία υποβολής αιτήσεων υπαγωγής στο καθεστώς «Επιχειρηματικότητα Πολύ Μικρών και Μικρών Επιχειρήσεων» του ν. 4399/16 έως τη Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2019.

Η ICAP  διοργανώνει για 7η συνεχή χρονιά την επιχειρηματική εσπερίδα – Θεσμό, “High Heels on High Hills” την Τρίτη, 22 Οκτωβρίου 2019 

Την έναρξη, από τις 17 Οκτωβρίου 2019, του START School of Business, ενός «νέου εκπαιδευτικού κύκλου εκμάθησης απαραίτητων γνώσεων επιχειρηματικής διαχείρισης», με την υποστήριξη της PwC, ανακοίνωσε το START Project, το καινοτόμο πρόγραμμα ανάπτυξης ψηφιακών δεξιοτήτων, που υλοποιείται στην Οικία Λέλας Καραγιάννη του Δήμου Αθηναίων.

Mικρή αύξηση παρουσίασαν οι δαπάνες των Ελλήνων καταναλωτών για ένδυση και υπόδηση.

Την έναρξη του 1ου διαγωνισμού καινοτομίας ανακοίνωσε η εταιρεία Kleemann. Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε φοιτητές ή αποφοίτους τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, που έχουν ολοκληρώσει τις σπουδές τους εντός της τελευταίας τριετίας.

Επενδύσεις τουλάχιστον 100 εκατ. ευρώ για τη δημιουργία, σε βάθος τριετίας, μονάδων καλλιέργειας και παραγωγής τελικών προϊόντων φαρμακευτικής κάνναβης σχεδιάζονται στη Β. Ελλάδα βάσει των αδειών εγκατάστασης που έχουν εγκριθεί μέχρι τώρα από το υπ. Οικονομίας και Ανάπτυξης.

Με δώδεκα θεματικές ενότητες αφιερωμένες στην ελληνική επιχειρηματικότητα, πάνω από σαράντα κορυφαίους ομιλητές, και πάνω από έντεκα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου, πραγματοποιείται η 6η Ετήσια Οικονομική Διάσκεψη της Ελληνικής Ένωσης Επιχειρηματιών (ΕΕΝΕ).

Τα πολλά και σημαντικά οφέλη των εμπορικών συνεργασιών μεταξύ των χωρών και ιδιαίτερα μεταξύ γειτονικών χωρών, υπερτονίστηκαν και καταγράφηκαν στη διάρκεια των εργασιών του 1ου Επιχειρηματικού Φόρουμ, που διοργανώθηκε σήμερα το πρωί από το Επιμελητήριο Καβάλας στο πλαίσιο της 27ης KAVALAEXPO 2019 που φιλοξενείται από 27 έως 30 Σεπτεμβρίου στο σύγχρονο εκθεσιακό - συνεδριακό κέντρο «Απόστολος Μαρδύρης» στην περιοχή της Νέας Καρβάλης.

Η ΕΤΕπ και η ΤΕΑΕΠ θα προχωρήσουν σε κοινό πρόγραμμα άνω των 100 εκατομμυρίων ευρώ για νέες επενδύσεις από μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις (ΜΜΕ) και εταιρείες μεσαίας κεφαλαιοποίησης (Mid Caps) στην Ελλάδα, τη Ρουμανία και τη Βουλγαρία μέσω μιας νέας πρωτοβουλίας χρηματοδότησης του ιδιωτικού τομέα που ξεκίνησε σήμερα στην Αθήνα.

Σελίδα 1 από 89