28 Φεβρουάριος 2020

RSS Facebook Twitter

Σάββατο, 24 Σεπτέμβριος 2016 12:00

Ντου του ΣΔΟΕ στην ΕΠΟ για 1 εκατ. που εξαφανίστηκε!

Στα μέσα Ιουνίου το ΣΔΟΕ ξεκίνησε έλεγχο σε διάφορες αθλητικές ομοσπονδίες και ανάμεσά τους ήταν και η ΕΠΟ. Όπως αναφέρει η «Εφημερίδα των Συντακτών» όταν το κλιμάκιο του ΣΔΟΕ εμφανίστηκε στα γραφεία της ΕΠΟ η απάντηση που πήρε ήταν πως τα βιβλία είχαν... χαθεί ή είχαν καταστραφεί.

Στην ΕΠΟ δεν έδειχναν την παραμικρή διάθεση για συνεργασία κάτι που έβαλε σε δεύτερες σκέψεις τους ανθρώπους του ΣΔΟΕ οι οποίοι σε συνεργασία με το Υπουργείο Πολιτισμού κι Αθλητισμού το οποίο γνώριζε τις συμφωνίες της ΕΠΟ ανακάλυψαν αποθήκε στον οδό Φυλής όπου μέσα βρέθηκαν τα χαμένα βιβλία!

Οι κούτες με τα βιβλία κατασχέθηκαν, ενώ η αποθήκη σφραγίστηκε.

Τα ευρήματα του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος δεν σταματάει εδώ, αφού ανακαλύφθηκε ότι αγνοείται ένα εκατ. ελβετικά φράγκα το οποίο είχε δοθεί στην ΕΠΟ το 2007 από τον πρόεδρο της UEFA, Μισέλ Πλατινί για την κατασκευή αθλητικού κέντρου στις πυρόπληκτες περιοχές της Πελοποννήσου και συγκεκριμένα στη «Σπιάντζα» του Πύργου Ηλείας. Το αθλητικό κέντρο δεν έγινε ποτέ και ουδείς γνωρίζει που βρίσκονται αυτά τα χρήματα.

Τέλος, συνεχίζεται ο έλεγχος για την παραχώρηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδας για την τετραετία 2012-16, τα οποία εξασφάλισε αρχικά Offshore κυπριακή εταιρία, η οποία λειτουργούσε ως μεσάζοντας για χάρη του OTE TV. 

Δείτε το δημοσίευμα της εφημερίδας ΤΑ ΝΕΑ:


 

blog comments powered by Disqus
thesspress

thesspress

[email protected]