19 Φεβρουάριος 2020

RSS Facebook Twitter

Τρίτη, 02 Φεβρουάριος 2016 09:56

Στην πόρτα της εξόδου και ο Βεζυρτζής;

Όπως κάθε χρόνο τέτοια εποχή, έτσι και φέτος, στον ΠΑΟΚ επικρατεί ένα χάος. Εκεί που ο Ιγκόρ Τούντορ έδειχνε τελειωμένος, παραμένει με απόφαση Σαββίδη, ενώ χθες παραιτήθηκε ο Τζακ Αγγελίδης και σήμερα είναι πολύ πιθανό να τον ακολουθήσει και ο Νίκος Βεζυρτζής.

Αλλοπρόσαλα πράγματα συμβαίνουν στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, με ευθύνη φυσικά του μεγαλομετόχου που έχει επιβάλλει έναν άρρωστο τρόπο διοίκησης στην ομάδα. 

Μαζεύτηκε χθες η επιτροπή για το αγωνιστικό τμήμα της ομάδας ώστε να αποφασίσουν για το μέλλον του προπονητή. Η αλήθεια είναι ότι ο Ιβάν Σαββίδης δεν ήταν αρνητικός στην απομάκρυνση Τούντορ. Όταν ρώτησε όμως αν είχαν έτοιμη ενδεδειγμένη διάδοχη λύση, οι υφιαστάμενοί του απάντησαν αρνητικά. Κάπως έτσι παρέμεινε ο Τούντορ.

Από εκεί και πέρα, ο Τζακ Αγγελίδης παραιτήθηκε και μέσα στην εβδομάδα θα δώσει συνέντευξη τύπου. Διάδοχός του στην προεδρία θα είναι ο Λούμπος Μίχελ. Από ότι φαίνεται όμως, η τοποθέτηση του πρώην διαιτητή στη θέση του προέδρου, δεν άρεσε και πολύ στο Νίκο Βεζυρτζή. Σύφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Arena Press, ακόμη και σήμερα, αναμένεται να παραιτηθεί και ο πρώην μπασκετικός παράγοντας, καθώς και η εισήγησή του για απομάκρυνση του Τούντορ δεν εισακούστηκε.

Στον ΠΑΟΚ επικρατεί ένα χάος στα διοικητικά, που με μαθηματική ακρίβεια θα συνεχίσει να ζημιώνει το αγωνιστικό τμήμα και τους στόχους της ομάδας. 

blog comments powered by Disqus
thesspress

thesspress

[email protected]