12 Δεκέμβριος 2019

RSS Facebook Twitter

Διαβάστε επίσης

Κυριακή, 08 Σεπτέμβριος 2019 22:40

Ελλάδα - Λιχτενστάιν: 1-1

Άλλη μία απογοητευτική βραδιά για την Εθνική Ελλάδας, αφού κατάφερε να φέρει ισοπαλία με σκορ 1-1, αντιμετωπίζοντας το Λίχτενσταϊν στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας. 

Το επίπεδο του σημερινού αντιπάλου μας ήταν πολύ χαμηλό. Τόσο χαμηλό που οι παίκτες του Λίχτενσταϊν δεν είχαν πετύχει γκολ σε κανένα από τα 5 παιχνίδια που έχουν δώσει στον όμιλο των προκριματικών του Euro 2020. 

Η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων έφερε πολύ υψηλά ποσοστά κατοχής της μπάλας από τους διεθνείς μας, που φάνηκαν πιο δραστήριοι επιθετικά, αποτέλεσμα ίσως και των αλλαγών που πραγματοποίησε ο Φαν τ΄ Σχιπ στην αρχική ενδεκάδα. Στο μεσοεπιθετικό κομμάτι όμως δεν υπάρχει φαντασία στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. 

Και αφού δεν μπόρεσε να κλειδώσει τη νίκη που κρατούσε στα χέρια της η εθνική λόγω του γκολ του Μασούρα στο πρώτο ημίχρονο, ήρθε το γκολ του Σαλάνοβιτς λίγο πριν το φινάλε για να ολοκληρώσει άλλο ένα.. θαύμα της εθνικής μας.

Στο σημερινό παιχνίδι οι επιλογές του προπονητή έδειξαν ότι βοήθησαν την ομάδα. Ενδιαφέρον θα έχει πλέον να ακούσουμε την άποψη των ποδοσφαιριστών, ιδίως αυτών που κατά καιρούς έχουν ρίξει ευθύνες στους προπονητές της Εθνικής για παρόμοια αποτελέσματα. Άραγε θα έχουν την ευθιξία να αναλάβουν τις ευθύνες τους, καθώς το σημερινό παιχνίδι οι παίκτες της Ελλάδας έπρεπε να το κερδίσουν και χωρίς προπονητή. 

 

blog comments powered by Disqus
thesspress

thesspress

[email protected]