09 Δεκέμβριος 2019

RSS Facebook Twitter

Διαβάστε επίσης

Παρασκευή, 12 Ιούλιος 2019 22:05

Κλουζ - ΠΑΟΚ: 0-5

Με το ευρύ 0-5 επικράτησε ο ΠΑΟΚ της Ουνιβερσιτάτεα Κλουζ, στο φιλικό αγώνα που διεξήχθη για τη συμπλήρωση των 100 χρόνων από την ίδρυση της ρουμάνικης ομάδας.

Το επίπεδο της Κλουζ δεν είναι τέτοιο που να δικαιολογεί ενθουσιασμό από την έκταση του σκορ. Η Κλουζ είναι πολύ κατώτερη ποδοσφαιρικά από το Δικέφαλο και πιο πίσω από αυτόν σε προετοιμασία. Αυτό που δικαιολογεί όμως ενθουσιασμό είναι ότι για πρώτη φορά ο Φερέιρα έδειξε βασικό σχήμα, το οποίο το άφησε να αγωνιστεί για 70 λεπτά. Και η εικόνα του ήταν αισιόδοξη.

Ο ΠΑΟΚ παρουσιάστηκε σοβαρός, με ξεκάθαρο πλάνο και ευκολία στη δημιουργία φάσεων. Δεν πιέστηκε και έτσι κατάφερε να βρει γρήγορα τρία τέρματα, κάνοντας τη ζωή του ευκολότερη. Βαρέλα και Κρέσπο έπαιξαν για πρώτη φορά επί Φερέιρα ως δίδυμο, με το Μάτος και το Γιαννούλη ως πλάγια μπακ. Στο κέντρο Μίσιτς και Αουγκούστο είχαν ερκετά καλή παρουσία, με το βραζιλιάνο να πετυχαίνει και ένα εκπληκτικό γκολ με πλασέ έξω από την περιοχή. Στα άκρα της μεσαίας γραμμής αγωνίστηκαν οι Μπίσεσβαρ και Λημνιός, ενώ οι δύο της επίθεσης ήταν οι Άκπομ και Πέλκας. Στο τέρμα αντί για τον Πασχαλάκη ξεκίνησε ο Μελίσσας. 

Στο δεύτερο μέρος με το σκορ στο 0-3 και την ομάδα να μη θέλει να εκθέσει παραπάνω τους ρουμάνους οικοδεσπότες, στο 70ο λεπτό ο Φερέιερα άλλαξε όλους τους παίκτες. Καντουρί και Γαϊτανίδης πέτυχαν δύο πανέμορφα γκολ και έδωσαν διαστάσεις θριάμβου στην επικράτηση του Δικεφάλου. 

Ο ΠΑΟΚ κλείνει με τον καλύτερο τρόπο τον πρώτο κύκλο της προετοιμασίας του στην Ολλανδία, επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη για πέντε ημέρες και ξαναπετάει για Ολλανδία ώστε να μονταριστεί το σύνολο και να είναι έτοιμο για τα πρώτα παιχνίδια του Champions League. 

blog comments powered by Disqus
thesspress

thesspress

[email protected]